ליד הקפה

מתכון לקאפקייקס מייפל אישיים ומהירים בטירוף

השוויגער צלצלה שהיא בדרך והמקפיא ריק? הסירי דאגה מליבך, הפשילי שרוולים ותוך 35 דקות בלבד תקבלי קינוח זריז, טעים ולא מתוק מדי, שכולם יאהבו (כן, כולל היא) (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
יותר מהר מללכת לקנות: קאפקייקס מייפל אישיים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 כוס סירופ מייפל
  • 5 כפות מרגרינה
  • 1 ביצה גדולה
  • ½1 כוסות קמח לבן מנופה
  • 1/4 כוס קמח מלא מנופה
  • ¼2 כפיות אבקת אפייה
  • 1/2 כפית אגוז מוסקט טחון
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית ג'ינג'ר טחון
  • 1/2 כוס חלב

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-175 מעלות. משמנים שתי תבניות מאפינס של 12 שקעים.

2. מקציפים את סירופ המייפל והמרגרינה יחד בקערה גדולה, עד לקבלת תערובת אחידה וקרמית. מערבבים פנימה את הביצה עד לאיחוד.

3. משלבים בקערה קטנה את הקמחים, אבקת האפייה, אגוז המוסקט, המלח והג'ינג'ר. מוסיפים את החומרים היבשים לחומרים הרטובים, בכמה פעימות, לסירוגין, עם החלב - מקציפים את הבלילה קצרות לאחר כל הוספה. ממלאים את שקעי המאפינס בבלילה עד לגובה 3/4.

4. אופים עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי, 20-30 דקות.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר