עוגה טרנדית

'מגולגלות קינדר' במילוי שוקולד ואגוזי לוז: נמסות בפה

כולם מדברים על 'מגולגלות קינדר'- העוגה הטעימה שנימוחה בפה. ובכן נכנענו ללחץ והבאנו מתכון מעולה שתמיד מצליח. אחרי פעם אחת הוא יהפוך למתכון הקבוע שלכם (אוכל ומתכונים, עוגות).

אוראל בראל | כיכר השבת |
'מגולגלות קינדר' (צילום: אוראל בראל)
מנות/יחידות2
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיבינוני
פרווה

מצרכים ל 2 רולדות

  • קמח 450 גרם
  • אבקת אפייה 1 יחידות
  • ביצים 2 יחידות
  • אבקת סוכר (שקית קטנה) 100 גרם
  • חמאה לקוביות 250 גרם
  • שליש כוס שמן 0.33 כוס
  • קקאו 1 כוס

למילוי

  • ממרח שוקולד ואגוזי לוז 1 יחידות
  • אצבעות שוקולד 1 יחידות

אופן ההכנה

  1. הכנת הבצק שימו במיקסר עם וו גיטרה, את השמן החמאה והאבקת סוכר, ערבבו עד למרקם דל משחה, הוסיפו את הקקאו, הקמח ואבקת אפייה. ערבלו למשך דקה. לאחר מכן הוסיפו את הביצים וערבלו למרקם אחיד. עטפו בניילון נצמד והכניסו למקפיא ל-20 דקות.
  2. הכנת רולדות חלקו את הבצק ל-2. שימו כל רדיד עלה בין 2 דפי אפייה מקומחים. רדדו למלבן ומלאו בממרח ובאצבעות השוקולד. אפו על 170 מעלות ל: 10-15. העבירו למקרר להתייצבות לחצי שעה ואז פרסו ופזרו אבקת סוכר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר