אפשר לנשנש: מתכון לכנפיים בציפוי פריך

ההכנה דורשת אפס מאמץ והן כל כך טעימות ופריכות שבלי לשים לב, אפשר לנשנש אותן כמו חטיף ממכר: מתכון להכנת כנפיים בציפוי פריך. תפוחי אדמה בתנור ואתם מסודרים (מתכונים, אוכל)

כנפיים בציפוי פריך (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 12 כנפי עוף
  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס פירורי לחם
  • 1/2 כפית צ'ילי חריף יבש
  • 3 שיני שום
  • 1/4 כוס מים
  • מלח ופלפל שחור
  • שמן לטיגון עמוק

אופן הכנת כנפיים בציפוי פריך:

רגע לפני: ההכנה דורשת אפס מאמץ והן כל כך טעימות ופריכות שבלי לשים לב, אפשר לנשנש אותן כמו חטיף ממכר: מתכון להכנת כנפיים בציפוי פריך. תארגנו תפוחי אדמה בתנור ואתם מסודרים.

• מבשלים את הכנפיים בסיר עם הרבה מים על אש גבוהה במשך 15 דקות.

• פורסים את שיני השום ומוסיפים לסיר. מתבלים בצ'ילי ופלפל שחור לפי הטעם. מביאים לרתיחה - מגביהים את האש, וכשיש בועות סביב הכנפיים, מנמיכים את האש ומבשלים במשך 5 דקות נוספות.

• לאחר הבישול, מסננים היטב את הכנפיים מנוזלים, וחוצים כל אחת מהכנפיים לשני חצאים.

• מערבבים בקערה את הקמח, עם חצי כפית מלח ומעט מים (מוסיפים בהדרגה) עד ליצירת בלילה סמיכה.

• טובלים כל חצי כנף בבלילת הקמח, לאחר מכן בפירורי הלחם ומניחים בצד.

• מחממים שמן לטיגון עמוק במחבת כבדה. כאשר השמן חם מאוד, מטגנים בו את הכנפיים עד להזהבה יפה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר