רכה ונימוחה: מתכון לפשטידת עוף וכרישה

נשארו לכם עופות עזובים מהארוחה האחרונה? אל תזרקו! - תכינו פשטידה. מתכון להכנת פשטידת עוף וכרישה נפלאה. פתרון נהדר וטעים לניצול שאריות (מתכונים, אוכל)

פשטידת עוף וכרישה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1/2 ק"ג עוף טחון או שאריות עוף חתוכות דק
  • 3 כרישות (כולל העלים הירוקים) בינוניות
  • 1 בצל קטן
  • 2 ביצים
  • 1/4 כוס שמן
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • מלח ופלפל

אופן הכנת פשטידת עוף וכרישה:

רגע לפני: נשארו לכם עופות עזובים מהארוחה האחרונה? אל תזרקו! - תכינו פשטידה. מתכון להכנת פשטידת עוף וכרישה נפלאה. פתרון נהדר וטעים לניצול שאריות.

• מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.

• מגרדים את הבצל בעזרת פומפייה.

• פורסים את הכרישות לעיגולים בעובי 1 ס"מ, כולל העלים.

• מטגנים את הבצל המגורד עם מעט שמן במחבת כבדה, עד להזהבה.

• כשהבצל מקבל צבע, מוסיפים את עיגולי הכרישות, כדי שיתרככו מעט.

• מסירים את הכרישות והבצל מהאש ומעבירים לקערה.

• מוסיפים לקערה את העוף הטחון, הביצים, השמן ופירורי הלחם. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.

• משמנים קלות תבנית אינגליש קייק ושוטחים בה את תערובת הפשטידה.

• מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש, למשך 50 דקות, עד שהפשטידה משחימה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר