מה אוכלים היום?

מתכון לקציצות עוף פריכות בטעם חמוץ מתוק

השילוב של קציצות עוף ולימון נשמע קצת משונה בפעם הראשונה, אך הן עוד יפתיעו אתכם: מתכון לקציצות עוף פריכות בטעם חמוץ מתוק, חגיגיות, מפתיעות ויוצאות דופן (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
קציצות עוף פריכות בטעם חמוץ מתוק (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1/2 ק”ג עוף טחון מופשר
  • 3 גבעולי בצל ירוק
  • 1 ביצה
  • 3 שיני שום
  • 1 כפית ג'ינג'ר מגורר
  • 1 כף רוטב סויה
  • 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 50 גרם פירורי לחם
  • 1/2 גרידת קליפת לימון
  • מלח ופלפל
  • שומשום לציפוי
  • שמן לטיגון

אופן הכנת קציצות עוף פריכות בטעם חמוץ מתוק:

רגע לפני: השילוב של קציצות עוף ולימון נשמע קצת משונה בפעם הראשונה, אך הן עוד יפתיעו אתכם: מתכון לקציצות עוף פריכות בטעם חמוץ מתוק, חגיגיות, מפתיעות ויוצאות דופן.

• קוצצים דק את הבצל וכותשים את השום לקערה.

• מוסיפים לקערה את העוף הטחון, הביצה, פירורי הלחם, הג'ינג'ר, רוטב הסויה והצ'ילי המתוק. מתבלים בגרידת לימון, מלח ופלפל ומערבבים היטב לעיסה אחידה.

• יוצרים קציצות עגולות מהעיסה. כדאי להרטיב קלות את הידיים.

• מניחים את השומשום בצלחת שטוחה ומגלגלים בו עדינות את הקציצות.

• מחממים שמן לטיגון במחבת רחבה, ומטגנים את הקציצות בשמן החם, 2 דקות מכל צד.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר