מה אוכלים היום?

מתכון לקציצות עוף נימוחות ורכות במיוחד

זה נשמע כמו מנת ילדים, אך הגדולים יאהבו אותן לא פחות: מתכון לקציצות עוף נימוחות ורכות במיוחד, שמשדכים להן אורז או פירה וסלט ירקות - ואתם מסודרים (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
קציצות עוף רכות במיוחד לארוחהה מזינה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1/2 ק”ג עוף טחון מופשר
  • 3 גזרים או 1 דלעת
  • 1 בצל בינוני
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • 1 כף רסק עגבניות
  • מעט אבקת שום
  • מלח ופלפל
  • שמן לטיגון

אופן הכנת קציצות עוף רכות במיוחד:

רגע לפני: זה נשמע כמו מנת ילדים, אך הגדולים יאהבו אותן לא פחות: מתכון לקציצות עוף נימוחות ורכות במיוחד, שמשדכים להן אורז או פירה וסלט ירקות - ואתם מסודרים עם ארוחה מזינה ומשביעה.

• מבשלים את הגזרים או הדלעת בסיר מלא מים במשך 20 דקות, עד לריכוך (נועצים מזלג ובודקים).

• מרסקים היטב את הגזרים או הדלעת לפירה בקערה.

• מגרדים את הבצל בפומפייה ומוסיפים לקערה, יחד עם העוף הטחון, פירורי הלחם ורסק העגבניות. מתבלים באבקת שום, מלח ופלפל ומערבבים היטב לעיסה אחידה. מעבירים למקרר למשך 30 דקות.

• יוצרים קציצות עגולות מהעיסה. כדאי להרטיב קלות את הידיים.

• מחממים שמן לטיגון במחבת רחבה, ומטגנים את הקציצות בשמן החם, 2 דקות מכל צד.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר