לכבוד שבת

מתכון לחזה עוף בגריל במרינדת רוזמרין ובלסמי

ערב שבת, היום קצר והמלאכה מרובה וזה המקום שבו הקסם של העוף ברוזמרין ובלסמי הזה בא לידי שימוש. מעולם לא שמענו תלונה אחת על העוף הזה. הוא פשוט מושלם. קל להכנה, מהיר וטעים טעים (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
יאמי: חזה עוף בגריל במרינדת רוזמרין ובלסמי (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 4 חזות עוף, ללא עצמות
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/4 כוס חומץ בלסמי
  • 1 כף רוזמרין טרי, קצוץ דק
  • 3 כפיות שום כתוש
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 כפית פלפל שחור
  • 1-2 כפות שמן - לטיגון

אופן ההכנה:

1. בקערה, מערבבים היטב את כל המרכיבים, למעט העוף והשמן לטיגון. משרים את חזה העוף במרינדה, 10-15 דקות.

2. מחממים 1-2 כפות שמן במחבת גדולה, על אש גבוהה. מוסיפים פנימה את חזה העוף עם המרינדה וצורבים על צד אחד במשך 2 דקות. הופכים ומכסים. מנמיכים את האש לבינונית. ממשיכים לבשל במשך 10 דקות ומגישים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר