מה נאכל היום?

מתכון לעוף קריספי בפפריקה מעושנת

ירכי עוף עסיסיות עם ציפוי פריך שנוצר תודות לטפטוף של שמן זית ופיזור מלח גס ופפריקה מעל, שלוקח דקות בודדות להכין. הן תמיד מצליחות ולעולם לא מאכזבות (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
גם לנשים שלא יודעות לבשל: עוף קריספי בפפריקה מעושנת (צילום: shutterstock)
זמן הכנה70 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 8-10 ירכי עוף קטנות
  • ½1 כפיות מלח גס
  • 3/4 כפית פפריקה מעושנת
  • 1/4 כפית אבקת שום
  • 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומניחים מעליו את העוף כשהעור כלפי מטה. מערבבים את התבלינים יחד בקערה קטנה ואז מפזרים חצי מהם על העוף. הופכים את העוף, מזלפים את השמן ומפזרים על העור את שאר התבלינים.

2. מכניסים למרכז התנור וצולים כ-50 דקות או עד שהעור נהיה פריך ומזהיב והעוף מבושל דיו. נותנים לו לנוח 10 דקות טרם ההגשה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר