מה נאכל היום?

מתכון לכנפי עוף אפויות עם דבש וצ'ילי ב-40 דקות הכנה

רוצים לשמוע סוד? אתם לא צריכים ללכת על טיגון עמוק כדי לקבל כנפיים פריכות שאי אפשר לעמוד בפניהן. החוכמה במתכון הזה היא לצפות אותן באבקת אפייה לפני ההכנסה לתנור - מה שמאיץ את תהליך השחמתן. וניתן להפוך אותן אפילו לפריכות יותר באמצעות אפייה על גבי רשת התנור, אבל גם תבנית רגילה עובדת מצוין (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
ב-40 דקות: כנפי עוף אפויות עם דבש וצ'ילי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • ⅓1 ק"ג כנפי עוף
  • 1 כף אבקת אפייה
  • מלח גס ופלפל שחור גרוס
  • 1/3 כוס דבש
  • 2 כפות רוטב צ'ילי חריף

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור על 200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אלומיניום.

2. טופחים על כנפי העוף בעזרת נייר סופג, עד שהן יבשות מאוד. מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים את אבקת האפייה וכף מלח. מקפיצים לציפוי ואז מניחים בצד למשך כ-5 דקות.

3. מסדרים את כנפי העוף בשכבה אחת על התבנית המוכנה. מעבירים לתנור ואופים עד שהן פריכות ומשחימות משני הצדדים, 25-30 דקות - הופכים באמצע. מוודאים שכנפי העוף מבושלות בעזרת מדחום - הוא צריך להיות על 75 מעלות.

4. טורפים בקערה קטנה את הדבש, רוטב הצ'ילי וקורט מלח ופלפל. מעבירים את כנפי העוף לקערה גדולה נקייה, יוצקים מעל את הרוטב ומערבבים לציפוי. מגישים עם אורז לבן.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר