מה נאכל היום?

מתכון לחזה עוף מוקפץ בנענע ולימון שמוכן תוך 20 דקות בלבד

יום ראשון, ערב פסח - כל הסיבות שבעולם מובילות לעוף הצלוי הזה. הוא מהיר, קליל, מרענן ואפילו דיאטטי. ונכון, השילוב של עוף, נענע ולימון נשמע מעט תמוה ברגע הראשון, אבל האמינו לנו, מדובר בלהיט של ממש. הגישו אותו על אורז לבן או עם שעועית ירוקה ושומשום (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
תוך 20 דקות על הצלחת: חזה עוף מוקפץ בנענע ולימון (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 2 נתחים של חזה עוף, ללא עור, ללא עצמות, חתוכים לקוביות
  • 1 שן שום, כתושה
  • 1/2 כוס קמח לבן מנופה
  • 1/2 כוס מרגרינה בטעם חמאה
  • 1/4 כוס מיץ לימון
  • 1/2 כוס עלי נענע, קצוצים דק

אופן ההכנה:

1. בקערה בינונית מערבבים יחד את נתחי העוף והשום. מקפיצים עם הקמח, לציפוי - ומנערים את העודפים.

2. מחממים את המרגרינה במחבת גדולה, על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים את נתחי העוף; מבשלים ומערבבים עד להשחמה. מוסיפים את מיץ הלימון והנענע, מכסים ומאדים כ-5 דקות, רק עד שהעוף מוכן.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר