מה אוכלים היום?

מתכון לפסטה מוקרמת - ללא שמנת

אם אתם עדיין מוסיפים שמנת לרוטב כדי להקרים אותו - כדאי שתפסיקו. באיטליה מסמיכים את הרוטב עם חמאה, גבינות, חלמונים ואף עם מי הפסטה (מתכונים, אוכל)

פסטה מוקרמת (צילום: Pronina Marina on Shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 200 גרם פסטה קצרה ובשרנית, מכל סוג שאוהבים
  • 1 זוקיני בינוני, פרוס לחצאי עיגולים דקים
  • 2 שיני שום, קצוצות דק
  • 200 גרם גבינת ריקוטה
  • 50 גרם גבינת פרמזן
  • 1 כף רוטב פסטו
  • מלח ופלפל שחור
  • שבבי צ'ילי גרוס
  • שמן זית
  • להגשה: צנוברים קלויים ועלי בזיליקום

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה, פחות דקה אחת - לדרגת עשייה אל דנטה. מסננים את הפסטה ושומרים בצד 2-3 מצקות ממי בישול הפסטה.

2. במחבת גדולה על אש בינונית, מחממים מעט שמן זית ומטגנים את הזוקיני והשום עד שהזוקיני מזהיב. מתבלים במלח, פלפל שחור ושבבי צ'ילי גרוס.

3. מוסיפים את הפסטה המבושלת למחבת עם הזוקיני, מוסיפים את הריקוטה, הפרמזן, הפסטו ומי הפסטה. מערבבים עד לקבלת רוטב חלק.

4. מסירים מהאש, מוסיפים צנוברים קלויים ועלי בזיליקום ומגישים מיד.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר