מה אוכלים היום?

5 קישים שווים שיסגרו לכם את פינת ארוחת הערב

במילוי עגבניות שרי צלויות וגבינת עזים, בטטה וגבינה בולגרית עם גרעיני דלעת או גבינות על בסיס מלאווח. 5 קישים שווים ולא מסובכים שיסגרו לכם את פינת ארוחת הערב בקלות (אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |

קיש במילוי עגבניות שרי צלויות וגבינת עזים

צליית עגבניות מוציאה מהן את המיטב ומצילה כאלה שאיכותן בינונית, בטח כשמדובר בעגבניות שרי. חיברנו אותן לגבינת עזים על קראסט פריך - והתוצאה? קיש עשיר ומרשים שממש לא מסובך להכין.

>> למתכון

קיש בטטה וגבינה בולגרית עם גרעיני דלעת

בסיס בצק פריך ומלית מצוינת של בטטות, בצל, בולגרית ורוטב שמנת עם גרעיני דלעת מעל שיפתיעו אתכם באמצע הביס עם קראנצ'יות כיפית.

>> למתכון

קיש פטריות וגבינות על בסיס מלאווח

במתכון הזה תמצאו פתרון נהדר להכנת קיש פטריות חלבי, שיחליף את הצורך לאפות בסיס מושקע ויחסוך לכם זמן יקר.

>> למתכון

קיש כרישה ובצל

הכרישה והבצל יוצרים יחד מתיקות מעודנת. מתכון מעולה לחובבי הבריאות שאינו מכיל גבינות וחוסך כמויות של גבינה ושומן רווי.

>> למתכון

קיש על בסיס בטטות במילוי כרישה ללא גלוטן

במקום להסתבך עם קמח ובצק, הנה קיש שהבסיס שלו בכלל מורכב מבטטות. והמילוי? טוב, זה החלק הטוב באמת: כרישה וקייל / תרד עטופים בגבינה נוטפת.

>> למתכון

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר