תבשיל בשרי

למבינים: חזה עוף ושעועית ירוקה ברוטב חמצמץ 

כמו כל אמא טובה וודאי גם את מעוניינת לספק לילדים ארוחה טעימה שהיא גם בריאה. התבשיל הנוכחי מספק חלבון לצד ירק והכל בתבשיל אחד! (אוכל ומתכונים). 

ורד כהן | כיכר השבת |
חזה עוף ושעועית ירוקה ברוטב חמצמץ (צילום: ורד כהן)

חזה עוף ושעועית ירוקה ברוטב חמצמץ (צילום: ורד כהן)
סועדים6
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

מצרכים

  • שניצלים חתוכים לרצועות דקות 8 יחידות
  • קורנפלור 2 כף
  • מים 0.5 כוס
  • שיני שום קצוץ דק 5 יחידות
  • מיץ מלימון 1 יחידות
  • מלח 1 כף
  • פלפל שחור 0.5 כפית
  • תבלין צ'ילי 0.5 כפית
  • סוכר 1 כף
  • חבילה שעועית ירוקה חלוטה במים רותחים 1 יחידות

אופן ההכנה

  1. מרינדה ערבבו בקערה קורנפלור עם מים, הוסיפו את רצועות השניצלים והשרו לכמה דקות. אח"כ סננו מנוזלים.
  2. טיגון השניצלים חממו שמן בסיר רחב וטגנו את השניצלים תוך כדי ערבוב. אחרי שלוש דקות בערך הוסיפו את השום והתבלינים והמשיכו לערבב.
  3. הכנת התבשיל הוסיפו את הלימון הסחוט ואת השעועית החלוטה (השרייה לכמה דקות במים רותחים) וערבבו היטב. אחר כך הוסיפו חצי כוס מים רותחים. בשלו על אש גבוהה עם מכסה סגור למשך 10 דקות. אפשר להגיש על אורז. בתאבון!

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ: 'המטעמים של ורד' ולהזמנת סדנאות:  050-2518855

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר