תוצרת בית

מתכון לפלפלי צ'ילי כבושים - הרכיב היחיד שלא ידעתם שחסר במקרר שלכם

ובכן, מדובר בהוכחה שאפשר לכבוש בערך כל דבר. מתכון לפלפלי צ'ילי כבושים עזי טעם ומאתגרי חך שישדרגו בקלות כל כריך או סלט רענן, ואם תרצו להפתיע - פזרו מהם על הפיצה. כמו כן, פלפלי הצ'ילי נשמרים היטב במקרר עד ארבעה חודשים (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
פלפלי צ'ילי כבושים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה80 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 500 גרם פלפלי צ'ילי, פרוסים
  • 1/2 כוס חומץ לבן או חומץ סיידר תפוחים
  • 1/2 כוס מים
  • 1/3 כוס סוכר
  • 2 כפיות מלח
  • 1 כפית זרעי חרדל
  • 1 כפית זרעי כוסברה
  • 2 עלי דפנה

אופן ההכנה:

1. בצנצנת זכוכית מעוקרת בנפח 1 ליטר, מניחים את פרוסות הצ'ילי.

2. בסיר קטן, מביאים לרתיחה את שאר המרכיבים, ואז יוצקים את נוזל הכבישה החם על פרוסות הצ'ילי.

3. בזהירות, סוגרים את מכסה הצנצנת, מניחים לה להצטנן בטמפרטורת החדר ואז מעבירים את פלפלי הצ'ילי הכבושים למקרר לצינון של שעה. ניתן לשמור אותם בכלי אטום במקרר עד ארבעה חודשים.

יש לכם שאלות על המתכון? כתבו לנו בתגובות

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר