בריא יותר

מתכון לצ'יפס תפוחי אדמה אפוי בתנור - מהיר וטעים

ללא שמן מיותר, עמידה ארוכה וריח של טיגון - רק 20 דקות בתנור ויש לכם צ'יפס שמנמן, עסיסי, טעים ובעיקר - בריא יותר הרבה יותר. תוספת מושלמת לכל עיקרית, בשרית, חלבית ופרווה (מתכונים, אוכל)

צ'יפס תפוחי אדמה אפוי בתנור (צילום: Pronina Marina on Shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 5 תפוחי אדמה, מקולפים וחתוכים לפרוסות שוות
  • שמן צמחי
  • מלח ופלפל שחור
  • פפריקה מעושנת
  • אורגנו מיובש

אופן ההכנה:

1. מניחים את פרוסות תפוחי האדמה בסיר גדול, מכסים במים רותחים ומביאים לרתיחה במשך 5 דקות. מכבים את האש ומסננים את המים.

2. בכלי קטן, מערבבים 1/4 כוס שמן ומוסיפים את התבלינים לפי הטעם, מלבד מלח ופלפל שחור. מערבבים היטב.

3. מפזרים את פרוסות תפוחי האדמה בשכבה אחת בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מזלפים מעל את תערובת השמן והתבלינים ומתבלים במלח ופלפל שחור.

4. אופים בתנור שחומם מראש ל-220 מעלות במשך 20 דקות, עד שתפוחי האדמה זהובים ומעט שחומים בקצוות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

(צילום: Pronina Marina on Shutterstock)

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר