סיני סמיך וטעים: מתכון למרק תירס וג'ינג'ר

20 דקות בלבד ויש לכם מרק סיני צהוב מבעבע וטעים להפליא: מתכון להכנת מרק תירס וג'ינג'ר סמיך. הכי כיף? להוסיף מספר כמות של שמנת ולביבות תפוחי אדמה חמות (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
סיני סמיך וטעים. מרק תירס וג'ינג'ר (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 קופסאות שימורי תירס
  • 3 פרוסות ג'ינג'ר
  • 3 שיני שום
  • 2 ביצים
  • 1 כף רוטב סויה
  • בצל ירוק לקישוט

אופן הכנת מרק תירס סיני:

רגע לפני: מתכון להכנת מרק תירס וג'ינג'ר סמיך וטעים להפליא ב-20 דקות בלבד.

• קוצצים את הג'ינג'ר והשום. מחממים מעט שמן בסיר עמוק ומטגנים קלות את הג'ינג'ר והשום.

• מוסיפים את כל תכולת קופסאות השימורים - התירס והנוזלים.

• מוסיפים לסיר עוד 2 כוסות מים, מתבלים במלח לפי הטעם וכף רוטב סויה.

• בעזרת מקל בלנדר טוחנים הכל קלות למחית גסה ולא חלקה לגמרי.

• מביאים את המרק לרתיחה, ומבשלים במשך 20 דקות על אש בינונית.

• לקראת סוף הבישול, טורפים את הביצה בכלי נפרד ומזלפים זרזיפים דקים מהביצה למרק החם שיבשל אותם לנטיפים טעימים.

אופן ההגשה: הכי כיף? להוסיף מספר כמות של שמנת ולהגיש ליד לביבות תפוחי אדמה חמות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר