מתכון לפנקייקס מלוחים במילוי ממרח ברוקולי וקשיו

גליליות פיקנטיות ומרשימות שמכינים בקלות ובלי מאמץ: מתכון להכנת פנקייקס מלוחים במילוי ממרח ברוקולי וקשיו. החביתיות הרכות משתלבות נפלא עם מרקם הממרח הגרגרי (מתכונים, אוכל)

פנקייקס במילוי ממרח ברוקולי וקשיו (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1 כוס קמח
  • 1 ביצה
  • 1 כוס חלב
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 1/2 כפית מלח
  • לממרח הברוקולי:
  • 1 ברוקולי טרי / 1/2 חבילת ברוקולי קפוא
  • 4 ענפי בזיליקום - רק העלים
  • 50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
  • 1/4 כוס מיץ לימון סחוט טרי
  • 1/2 כוס אגוזי קשיו
  • 2 שיני שום
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/4 כוס מים
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנת פנקייקס וממרח ברוקולי:

רגע לפני: גליליות פיקנטיות ומרשימות שמכינים בקלות ובלי מאמץ: מתכון להכנת פנקייקס מלוחים במילוי ממרח ברוקולי וקשיו. החביתיות הרכות משתלבות נפלא עם מרקם הממרח הגרגרי.

הכנת ממרח הברוקולי:
• מפרקים את פרחי הברוקולי וחולטים אותם במשך 20 דקות במים רותחים.

• טוחנים במעבד מזון את כל מרכיבי הממרח ומוסיפים את המים בהדרגה, עד לקבלת משחה במרקם גס וגרגרי.

הכנת הפנקייקס:
• מערבבים יחד את הקמח, אבקת האפיה, הביצה, החלב והמלח לבלילה אחידה וללא גושים, כדאי באמצעות מטרפה.

• משמנים מחבת טפלון, מניחים 2-3 כפות מבלילת הפנקייקס, ומבשלים במשך 2 דקות מכל צד.

רגע האיחוד:
• מורחים את ממרח הברוקולי על הפקנקייקס ומגלגלים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר