ספיישל פורים

מתכון לפירה תפוחי אדמה צרפתי בגרסת הדוכסית

מחית תפוחי האדמה הרגילה מקבלת טאצ' צרפתי מיוחד והופכת לתוספת נהדרת, מרשימה וחגיגית בשולחן החג: מתכון לפירה "פּוֹם דוּשֶס" יפהפה. ציוד חובה: צנתר כוכב (מתכונים, אוכל)

גרסת הדוכסית - "פּוֹם דוּשֶס" (צילום: shutterstock)

רכיבים

  • 1 ק"ג תפוחי אדמה
  • 4 חלמונים
  • 50 גרם חמאה
  • קורט אגוז מוסקט טחון טרי
  • מלח ופלפל לבן

אופן הכנת פירה הדוכסית:

רגע לפני: מחית תפוחי האדמה הרגילה מקבלת טאצ' צרפתי מיוחד והופכת לתוספת נהדרת, מרשימה וחגיגית בשולחן החג: מתכון לפירה "פּוֹם דוּשֶס" יפהפה.

ציוד חובה: צנתר כוכב.

• מחממים את התנור לחום של 220 מעלות.

• מקלפים ומבשלים את תפוחי האדמה בסיר מלא מים במשך 30 דקות על אש בינונית, עד שהם מתרככים.

• מסננים את תפוחי האדמה מנוזלים ומרסקים למחית - פירה.

• ממיסים את החמאה ומוסיפים לפירה יחד עם החלמונים, מתבלים באגוז מוסקט, מלח ופלפל לבן ומערבבים היטבת למחית אחידה.

• מרפדים תבנית בנייר אפיה משומן קלות. בעזרת שק זילוף עם צנתר כוכב מזלפים פרחים בגודל שווה מהפירה על התבנית.

• מכניסים לאפייה במשך 7 דקות או יותר, עד שהפרחים מזהיבים ומשחימים בקצוות.

אופן ההגשה: מגישים חם.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר