תנועת ש"ס נגד האלימות: "מגנים זאת בכל פה, עלינו לנהוג על פי דרכו של מרן"

שלושה עיתונאים הותקפו אמש ליד מאהל 'שאגת אריה 2' שהוקם כדי למנוע את התפטרות אריה דרעי. בתגובה, ש"ס מוציאה הודעת גינוי חריפה נגד כל אלימות (חרדים)

ההמונים במאהל 'שאגת אריה 2', אמש (צילום: יונתן סינדל - פלאש 90)

הפילוג הספרדי: המתח העצום בציבור הספרדי בעקבות פרישתו של יו"ר ש"ס אריה דרעי והקמת המפלגה החדשה בראשות ח"כ אלי ישי גוררים אי אלו פעילים למחוזות אלימים.

ברחוב הקבלן בשכונת הר נוף בירושלים, בסמוך לביתו של אריה דרעי, הוקם מאהל 'שאגת אריה 2', מאהל בו תומכיו מבקשים ממנו להישאר בש"ס ולבטל את מכתב ההתפטרות שלו.

אך המאבק והמחאה הפך אתמול לאלים, שלושה עיתונאים הותקפו בסמוך למאהל בעקבות הטענה כי דיווחו נגד דרעי ונגד תנועת ש"ס.

בנוסף גובר החשש בקרב שני הצדדים כי המאבק הפוליטי בין שתי המפלגות הולך ומדרדר והופך אט אט לאלימות פיזית.

בעקבות האלימות אתמול, מוציאה תנועת ש"ס הודעה מיוחדת בה היא מגנה בחריפות את האלימות, קוראת להרגעת הרוחות ומתנערת מאותם פעילים שנוקטים בדרכים הללו.

בהודעת ש"ס נאמר כי "תנועת ש"ס נחרדה לשמוע כי קומץ צעירים המשייכים עצמם לתנועתה נוהגים באלימות מילולית ופיזית, כלפי עיתונאים וכלפי מי שאינו סבור כמותם".

"אנו מגנים זאת בכל פה וקוראים בפני פעילי ש"ס בכל הארץ, לא לנהוג בשום דרך של אלימות, הן מילולית וכל שכן פיזית", נאמר בהודעת התנועה.

עוד נאמר כי "כבודו של מרן עומד לנגד עינינו ולא שום טובה אישית, ומשכך עלינו לנהוג על פי דרכו של מרן ולא על פי דרכם של עוקרי מורשתו ותורתו. אין לנו שום חלק או שייכות להתנהגות פרועה ושלוחת רסן".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

26
למרות מה שעברנו,הציבור ערני ומגיע בציוץ לשאגה גם המחוממים במסעת של ישי, מוכיחים שהציבור עם אריה ולא הלך לשום מקום גם אתמול בשדרות שהסרוגים מההסדר נקראו למלא את המקלט אבל נשים שסניקיות בריאות בנפשם השמיעו את קולן
עם ישראל חי
25
התרחקו בבקשה מהאלימות, מהדיבור במילים לא יפות, גם אם הכאב מוצדק, גם אם הבגידה צורבת, שקלו מילותיכם. כל מילה, כל אלימות= עשרות קולות שילכו לפח, קולות שיכלו להמשיך את מהפכת שס, קולות שיכלו לתת לשס את הכוח לעזור לחלשים, קולות שהיו בונים עולמות. שקלו מילותיכם , התנהגו בקור -רוח, כל מילה קובעת!!! ממני- ה
שסניקית מתחננת
24
היתקיפו מי שתקף !!!!אני נגד אלימות אבל מי שבא שם ליתקוף התקיפו אותו זה מה שהיה (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אחד
23
מחפשי עקשן
אבי
22
אי אפשר להחזיר מה שהיה לפני 15 שנה היום אנשים לא אוהבים את דרעי זה לא יחזיק מעמד האוהל המצחיק הזה... לכו הביתה!!!!
שילה
21
זה סופם של בריוני ש"ס . במקום לנהוג לפי החוקים. מנסים באלימות לכפות את דעתם על אחרים. לא יילך להם כי הציבור סולד מהם.
אלי
20
תוכן (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מני
בושה לאנושות
ס''ט
חבל שיש בעולם אנשים בזויים כמוך שמזלזלים בת"ח
ספרדי טהור
19
מעניין שרק אוהדי שס ככה. חולי נפש.
yos1
18
סה"כ עצרתי האוטו פתחתי החלון לראות , והקיפו אותי כמה ביריונים פחד פחדים , ברחתי משם .... דרך עגב , היה שם פקח שצילם ורשם דו"ח על מאהל בלתי חוקי (אותו הם לא העיזו לתקוף )
שכן
למה כל תגובות אנשי ישי מלאות ב'שגיאים כתיבות' כולם אצלו אנלפאבתים (מישהו מכם יודע לקרוא את המילה הזו) אתם פשוט מהזן הנחות והירוד תמשיכו כך
נמאס
17
"מִי-הָאִישׁ, הֶחָפֵץ חַיִּים; אֹהֵב יָמִים, לִרְאוֹת טוֹב. נְצֹר לְשׁוֹנְךָ מֵרָע; וּשְׂפָתֶיךָ, מִדַּבֵּר מִרְמָה..." שומר פיו ולשונו שומר מצרות נפשו
"מִי-הָאִישׁ, ה

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: