ממרח בוקר חורפי: מתכון לצ'אטני דלעת מתקתק

תוספת מיוחדת לארוחת הבוקר: מתכון להכנת ממרח צ'אטני דלעת. פורסים את הלחם, עליו מניחים כף גדושה גבינה לבנה ועליה את הצ'אטני. אגב, את גרסת הקיץ לצ'אטני מכינים ממנגו (מתכונים, אוכל)

צ'אטני דלעת. ממרח חורפי לבוקר (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 ק"ג דלעת
  • 1/2 ק"ג סוכר
  • 3 יחידות ציפורן
  • 3 יחידות כוכב אניס
  • 1/2 כפית כמון
  • 1/4 כפית קארי
  • 1/4 כפית כורכום
  • קמצוץ צ'ילי

אופן הכנת צ'אטני דלעת:

רגע לפני: תוספת מיוחדת לארוחת הבוקר: מתכון להכנת ממרח צ'אטני דלעת. אגב, את גרסת הקיץ לצ'אטני מכינים ממנגו.

• מקלפים את הדלעת, מסירים את הזרעים, שוטפים היטב וחותכים לקוביות קטנות.

• מכניסים את כל הרכיבים לסיר רחב ומוסיפים כוס מים. מבשלים על אש בינונית במשך שעה, עד שהדלעת רכה.

• מעבירים לכלי סגור ומעבירים לאחסון במקרר.

אופן ההגשה: פורסים את הלחם, עליו מניחים כף גדושה גבינה לבנה ועליה את הצ'אטני.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר