הרב שמואל אליהו צפוי לתמוך באלי ישי

הגאון רבי שמואל אליהו, רבה של צפת ומבכירי רבני הציונות הדתית, צפוי להכריז על תמיכתו במפלגת 'יחד -העם אתנו' בראשות ח"כ אלי ישי. הבוקר הוא נועד עם הרב מאיר מזוז (חרדים)

הרב שמואל אליהו (צילום: יונתן סינדל - פלאש 90)

חיזוק לאלי ישי? הגאון רבי שמואל אליהו, רבה של צפת ומבכירי רבני הציונות הדתית, צפוי להכריז על תמיכתו במפלגת 'יחד -העם אתנו' בראשות ח"כ אלי ישי.

הרב אליהו הגיע הבוקר (שני) למעונו של מנהיגו הרוחני של ישי הגאון רבי מאיר מזוז בישיבת 'כיסא רחמים' בבני ברק בכדי לבדוק אפשרות להעביר את תמיכתו לאלי ישי.

בסביבת הגר"מ מזוז אשרו את הפרטים אך בכיר בישיבת 'כיסא רחמים' אמר ל"כיכר השבת" כי הרב נפגש בשלב זה עם כל בכירי רבני הציונות הדתית בכדי שיעניקו תמיכה במפלגתו.

באשר לרב אליהו הסיכויים גבוהים בשל אכזבתו מנפתלי בנט ואלי בן דהן מ'הבית היהודי' שסירבו לתמוך בו בבחירות לרבנות העיר ירושלים.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

17
אשריך רבי אליהו
דני
16
היות והוא רבה של צפת ע"פ החוק אסור לו לתמוך באף מפלגהאז איך זה יכול להיות???????????
מוטי
15
תוכן (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שם מקומו
כשדרעי מתפאר בקולות ערבים זה תקין וישי שהינו היחיד שיכול להגדיל את הכח החרדי זה לא בסדר
משה
14
ויעשו כולם אגודה אחת --> לעשות רצונך בלבב שלם !
ויעשו כולם אגוד
13
אלי ישי לא חבל על השנים הקודמות? זה לא שאין בעיות ,אבל ללכת עד כדי כך אני לא יודע מה יותר פוגע במרן ,זה או ......
איציק
12
בושה וכלימה תכסה פניך אלי ישי אם אלו הם רבותיך החדשים "נאמן בתי" כבר אמרנו.....
יוחאי
"ידיו מגואלות בדם הרוגי אוסלו " עפ"ל שמעת מר ישי...הנאמן
שבתאי
11
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
רונן
10
גדול המזלזלים במרן זצ"ל. תמיכתו שווה לתמיכת שאר ראשי הכרוב. ומלבד זאת, הוא רב ראשי, לא יכול להתערב בבחירות.
יוני
9
איך לא חשבו לברר אם בכלל מותר לו לתמוך באופן רשמי מאחר והוא רב במשרה שאסור לו להתערב בפוליטיקה וככה למהר לכתוב שהוא תומך?? נראה לי שעשו את זה בכוונה עם הנטיות הברורות של עורכי האתר.. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מעיין
8
תוכן (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
רונן

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: