הותר לפרסום

צפו: פיגוע הדקירה נגד לוחמי מג"ב

שבועיים לאחר פיגוע הדקירה בשער האריות, בו נפצע לוחם מג"ב באורח קל, ולאחר שהמחבל נעצר בפעילות הימ"מ והשב"כ, הותר לפרסום סרטון המתעד את הפיגוע. צפו (בארץ)

הותר לפרסום: במשך כשבועיים הופץ ברשתות החברתיות סרטון הוידאו שמתעד את פיגוע הדקירה בשער האריות בירושלים כאשר מחבל דקר שטר משמר הגבול באמצעות סכין גדולה, אך רק כעת הותר לפרסם את סרטון הוידאו.

הלוחמים, שאחד מהם נפצע בדקירה באורח קל, נאבקו בחשוד שמוכר להם וניסו לעוצרו, בהמולה שנוצרה הצליח החשוד להימלט.

בפעילות הימ"מ והשב"כ נעצר לפני כשבוע מוסא מוחמד עג'לוני, בן 21, תושב העיר העתיקה, בחשד שהוא המחבל הדוקר.

במהלך חקירתו הוא הודה במעשה וסיפר כי הסתיר את הסכין מבעוד מועד בבית הקברות המוסלמי הסמוך לשער האריות, בבוקר יום שישי יצא מביתו במטרה לבצע פיגוע, כשהבחין בשוטרים הוציא את הסכין ממקום המחבוא, רץ לעברם ופגע בהם, לטענתו במטרה להרוג אותם.

מעצרו של עג'לוני הוארך עד ליום רביעי, בכוונת המשטרה להגיש הצהרת תובע וכתב אישום נגדו.

צפו בתיעוד הפיגוע והמאבק שאחרי

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

8
ממי אתם חרדים?אבא שבשמים שונא,אבל שונא אנשים שיש להם שנאה כלפי אחים שלהם!!!!במקום לרומם את רוח עם ישראל זה מה שאתם עושים?????יורדים ומבזים את צבאו של עם ישראל??????!תנו לי שם של יהודי אחד שיודע את התורה ומתכוון למרוד ולכפור בה!!!גם אלו שהכי מחוקקים נגד התורה הם לא יודעים מה זה תורה והם ריקים מהאור ש
אפס בלעדו
הוא מבין והוא מסביר בטוב טעם !
הוא מבין !
7
ישר בושה למדינת ישראל!!!
עצוב
6
בוז ! בושה ! סמוך --> על צה"ל ! - חחח !!! סמוך על מצלמות הבטחה ! ---> חחחחחחחחחחח - נו ???
זה צה"ל ??????
5
איה הכוחי ועוצם ידי??????.. שנים על אחד ובכל זאת הצליח לברוח - וכל זה ללא נשק כלל!!!!!!!!!!!אז מי שומר עלעם ישראל?????
ר
צה"ל-צבא הגנה ---> ל י ש ר א ל ??? !!! חחחחחחחחח שומר ישראל, שמור שארית ישראל
שומר ישראל, שמו
4
כמה, כמה מסכנים אתם שמחרפים את נפשכם על שמירת העיר ירושלים. בוז בוז יכס' לממשלת השמאל שלא מתירה לירות בראש של הרוצח המתועב הזה, שרק יד ה' עצרה אותו מזממו. "אם ה' לא ישמור עיר שוא שקד שומר". אני במקום החיילים הייתי הולכת ליראוק בפרצוף של ראש הממשלה. שיתבייש הוא והראשים שלו.
מזועזעת
3
אין תורה -> הפקר הכל הפקר !
זה צה"ל ??????
2
הבא להורגך השכם להורגו הוא כלל מוסרי --> שמשמעותו כי לאדם מותר להתגונן ולהציל את חייו במחיר חיי מי שמסכן אותו, כהגנה עצמית ! אבל הציונות - הנאורה חקירות משפטים = שיחרור !
?????????
1
בורחים ממנו כמו עכברים מבוהלים חילים של שוקולד בעעעעעעעעעעעעע
ירין

אולי גם יעניין אותך:

עוד במשטרה :