מביך: ברוך מרזל סירב ללחוץ את ידו של יו"ר ועדת הבחירות סלים גובראן

תקרית מביכה נרשמה בוועדת הבחירות, כאשר ברוך מרזל, מקום 4 ברשימת מפלגת "יחד" בראשות אלי ישי, סירב ללחוץ את ידו של יו"ר הוועדה השופט סלים ג'ובראן • צפו (אקטואליה)

תקרית מביכה נרשמה הערב (חמישי) בוועדת הבחירות לכנסת ה-20, כאשר ברוך מרזל סירב ללחוץ את ידו של יו"ר הוועדה השופט סלים ג'ובראן.

מרזל, מקום 4 במפלגת "יחד" בראשות אלי ישי, הגיע למקום יחד עם ישי, יוני שטבון ודודי שוומנפלד בכדי להגיש את הרשימה לכנסת. כאשר כולם לחצו ידיים עם ג'ובראן, מרזל, בחצי-הפגנתיות, לא לחץ את ידו והתיישב מיד במקומו.

"סירבתי ללחוץ את היד של ג'ובראן משום שבכל הזדמנות שהייתה לו הוא יצא נגד עם ישראל וחיילי צה"ל", אמר מרזל.

לדבריו, "לאחרונה הוא ביקש לבטל את העונש של המחבלת חנין זועבי, ובדיון שנכחתי התנהג איתה בחיבה. ג'ובראן לא נאמן לעם ישראל ואני לא לוחץ ידיים למי שפועל נגדנו".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

41
הםעשו מחלוקות בעם ישראל נגד חבד ה עשה שיהיה בתוכם מחלוקות
ישראל כהן
40
אין על אנשי אמת !!! כברוך מרזל ובן ארי
אבי
39
אין על ברוך מרזל תותח וגם על אלי ישי מפלגה מעולה
יצחק
38
מזדהים עם מרזל
אלעד
37
חוץ מגזענות מטופשת , מה יש באידיוט הזה שרק צרות יודע להביא??
רפאל
36
זה ברוך מרזל שאני מכיר ככה צריך להיות (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
נאמן לכהנא
35
תוכן (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מרן שס
34
איזה כתבה קשקשנית השופט גם לא הציע לו לחיצת יד ולחץ רק לשניים שלושה, תכף תכתבו שבעבודה עשרים לא לחצו וכו...
חיים
33
כל הכבוד!!! רק יחד!!!
רוני
32
איך אמר סטבון חבורת בריונים?מה ההסכם הסודי בענין הרב הבית?
יוסף

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: