מתכון לגלידה ביתית מהירה, ללא מכונה

החיים שלכם עומדים להתחלק לשניים: לפני שהכרתם את הטריק המביך בפשטותו להכנת גלידה ביתית מהירה, ואחרי שנכנסתם למתכון הזה. מתכון לגלידה ביתית מהירה, ללא מכונה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
לא יאומן כמה זה קל. גלידה ביתית (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 6 בננות
  • 1/4 1 כוסות חלב (300 מ"ל)
  • 1 כף סוכר
  • 1/2 כוס שוקולד צ'יפס או 50 גרם שוקולד מריר קצוץ

אופן הכנת גלידה ביתית מהירה:

רגע לפני: החיים שלכם עומדים להתחלק לשניים: לפני שהכרתם את הטריק המביך בפשטותו להכנת גלידה ביתית מהירה, ואחרי שנכנסתם למתכון הזה. מתכון לגלידה ביתית מהירה, ללא מכונה. מה הטריק מאחורי ההכנה המהירה? בננות קפואות.

• פורסים את הבננות לעיגולים, מעבירים לקערה ומכניסים להקפאה למשך 3 שעות לפחות, עד שיהיו קפואות לחלוטין.

• מעבירים את פרוסות הבננות הקפואות למעבד מזון, ומעבדים אותן בשלושה פולסים קצרים - לוחצים על כפתור המעבד, סופרים 3 שניות ומשחררים. חוזרים על הפעולה הזו 3 פעמים עד שהבננות מתפוררות.

• מערבבים את הסוכר והחלב, מערבלים בעדינות את שברי הבננות הקפואות ויוצקים בהדרגה למעבד המזון את החלב הממותק, עד לקבלת קרם גלידה סמיך, משחתי וקר.

• מוסיפים את השוקולד צ'יפס או השוקולד הקצוץ, ומאחדים אותם עם הגלידה בשני פולסים קצרים. ניתן להחליף את השוקולד בפירות יבשים קצוצים, שברי אגוזים או כל תוספת אהובה אחרת.

• מעבירים לכוסות הגשה, אם יש לכם זמן, תוכלו ליצוק מעל שוקולד מומס, לגלף שוקולד, לפזר שברי אגוזים ולקשט בדובדבן.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר