ספיישל תשעת הימים

מתכון לפריטטה תרד וגבינה צהובה בטעם מעודן

חצי פשטידה, חצי חביתה ויש לכם ארוחה מושלמת לכל המשפחה בקלות: מתכון לפריטטה תרד וגבינה צהובה בטעם מעודן. מנת חלבון טעימה ועשירה (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
פריטטה תרד וגבינה צהובה בטעם מעודן (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 8 עלי תרד גדולים
  • 8 ביצים
  • 1 בצל גדול
  • 150 גרם גבינה צהובה מגורדת
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח

אופן הכנת פריטטה תרד:

רגע לפני: חצי פשטידה, חצי חביתה ויש לכם ארוחה מושלמת לכל המשפחה בקלות: מתכון לפריטטה תרד וגבינה צהובה בטעם מעודן. מנת חלבון טעימה ועשירה.

ציוד נדרש: מחבת ללא ידיות או במחבת עם ידיות מתכת, כיוון שהפריטטה עוברת גם טיגון וגם אפייה.

• מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות.

• חותכים לרצועות דקות את עלי התרד.

• קוצצים את הבצל.

• מחממים היטב את שמן הזית במחבת, ומטגנים את הבצל עד להזהבה טובה.

• מוסיפים למחבת את רצועות התרד, ומטגנים יחד.

• טורפים בקערה את הביצים ומתבלים במלח.

• יוצקים את הביצים הטרופות על התרד והבצל.

• כשבלילת הביצים מתייצבת ומזהיבה, מפזרים מעל את הגבינה הצהובה.

• אופים בתנור שחומם מראש עד שהפריטטה מזהיבה היטב גם מלמעלה.

• מגישים עם סלט עגבניות ובזיליקום.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר