בחירות 2015

עדינה בר שלום: ש"ס ודרעי ידחפו מהלך מדיני בכל הכח

חברת מועצת הנשים של ש"ס עדינה בר שלום נפגשה עם פעילים מיוזמת ז'נבה ואמרה כי "אם יהיה מהלך מדיני בממשלה הבאה, ש"ס, דרעי והח"כים ידחפו בכל הכח. אבא לא אהב את דרך הימין" • ש"ס בתגובה: "יש להתייחס אך ורק לעמדת מועצת חכמי התורה. דרעי הוא היחיד המוסמך לדבר בשם התנועה" (חדשות)

עדינה בר שלום ואריה דרעי (צילום: פלאש 90)

בחירות 2015: חברת מועצת הנשים של ש"ס עדינה בר שלום טוענת כי "אם יהיה מהלך מדיני בממשלה הבאה, ש"ס, דרעי והח"כים ידחפו בכל הכח".

בר שלום נפגשה עם פעילים מיוזמת ז'נבה והתייחסה לנושאים המדיניים: "אני מפחדת מההשלכות שיהיו לממשלת ימין קיצונית. אנחנו לא רוצים מדינה דו לאומית. אם נמשיך במצב הקיים - לשם נגיע. הרבה דם נשפך פה ומדי כמה שנים יש עוד מלחמה. החלופה היחידה היא שתי מדינות לשני עמים. ככל שעובר הזמן נגיע להסכם גרוע יותר''.

בר שלום הצהירה כי ''אם יהיה מהלך מדיני בממשלה הבאה, ש"ס, דרעי והח"כים ידחפו בכל הכח. הם הלכו עם אבא בעניין הזה. היחידי שלא הלך בדרכו של אבא הוא אלי ישי".

חברת מועצת הנשים של ש"ס וביתו של מרן הגר"ע יוסף זצוק"ל תקפה את אלי ישי ואמרה: "'אבא אהב את אלי ישי, אך לא אהב את דרך הימין, ישי חבר לאלו שעולים להר הבית, דבר שאבא אסר לחלוטין. אלו שעולים להר הבית גורמים לשפיכות דמים''.

בהתייחסות לציבור הערבי בישראל אמרה בר שלום: ''משום מה שכחנו שאנחנו גרים במדינה שחיים בה גם ערבים וקיפחנו את הזכויות שלהם. אין להם שמות של רחובות, החיים שלהם נראים נורא. זה משריש בתוכם את השנאה. במקום שהם ישמשו גשר לפלסטינים, הם נמצאים במקום שהם לא יודעים איך לבחור. אילו מדינת ישראל הייתה יודעת לעגן את זכויותיהם כמו שצריך, לא היינו בבעיה כזו".

בתגובה לדברים, הוציאה תנועת ש"ס הבהרה: "בכל נושא ציבורי ובכללו הנושא המדיני, יש להתייחס אך ורק לעמדת מועצת חכמי התורה שהיא המוסמכת היחידה לקבוע את עמדת התנועה ולא אף גורם אחר. יו"ר התנועה אריה דרעי הוא היחיד המוסמך לדבר בשם התנועה".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

62
לדבר בשם קודש קדשים מרן זל ומאידך להתנהג בבריונות דתית הלכתית זה חילול ה' הכי גדול וסתם ככה מי קונה את זה....
צל
61
תוכן (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
בני
60
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
עוד אחת
59
במצב של היום אוי ואבוי לכם מצביעי שס. דרעי יעלה את בוז'י ויביא חרבן אוסלו חדש על חשבון קולכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חוסו על ילדיכם! הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
רק לא שס דרקי
58
לא ימין, ולא שמאל.
אליהו
57
ימיני קיצוני עלול לגרום לרצח. מי שיש לו אהבת ישראל אמיתית ולא רק אדמת ארץ הקודש אלא גם אהבת העם הוא לא יעיז לעלות להר הבית. ולא להתגרות במחבלים. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אייל שקד
56
תוכן (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
צודה ועוזבת תרוחם
55
לכן אנחנו עם הנאמן למרן.אלי ישי הוא האיש הוא המושיע הוא המציל את עם ישראל מדרעי וחבורת ש"ס.
תלמיד מרן
54
יצא המרצע מהשק , הבטחוניסט דרעי ידחף להסכם שלום עם דאעאש . השתגעתם לגמרי ? תדאגו לקבוצה המסכנה שאתם אמורים לייצג , התכבדו ושבו בביתכם. מה מבין חמור במרק פירות. לזה הערבים מחכים לעוד מטומטמים שיתנו להם הכל בחינם. דרעי עשה טובה לך הביתה ותחזור לעסקים הכושלים שלך (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
חיים
53
התרגיל המסריח הוא כינוי שטבע יצחק רבין לניסיונו של שמעון פרס להקים ממשלת שמאל-חרדים צרה בראשותו בשנת 1990 במקום ממשלת האחדות הלאומית השנייה בראשות יצחק שמיר. על פי שר החוץ ארנס, מימיה הראשונים של הממשלה ניהל פרס מגעים חשאיים עם הממשל האמריקאי על מנת שאלו לא יקבלו את יוזמת השלום הישראלית כמות שהיא א
ישראל

אולי גם יעניין אותך:

עוד בפוליטי מדיני: