"איימנו שנעביר אותו לגיהנום"

האם נכנס 'דיבוק' באישה? "בוקע מתוכה קול של גבר"

העיר אלעד סוערת בעקבות השמועה על אישה, תושבת חולון, שמגיעה למניין תפילה בעיר בכדי שינסו להוציא ממנה דיבוק שנכנס בה • לפי הדיווח, האישה הגיעה למניין תפילה שם ניסה הרב לעזור לה עם שופרות ושמות מלאכים • עד ראיה: "זה מחזה קשה. האישה יושבת ומתוכה בוקע קול של גבר" (אקטואליה)

טקס הוצאת דיבוק בישיבת 'השלום'. ארכיון (צילום: מתניה טאוסיג / Flash90)

העיר אלעד סוערת בימים אלו בעקבות השמועה על אישה, תושבת העיר חולון, שמגיעה למניין תפילה בעיר בכדי שינסו להוציא ממנה דיבוק שנכנס בה, כך מדווח יהודה שלזינגר ב"ישראל היום".

לפי הדיווח, לפני כחודש וחצי פנתה האישה למספר רבנים וטענה כי נכנסה בה רוח. אחד המקובלים אף טען בפניה כי הרוח נכנסה דרך הפה.

בעצת אברך שמסייע להם הגיעו האישה ובעלה למניין של רב מוכר בעיר אלעד בכדי שזה ינסה להוציא ממנה את הדיבוק בעזרת תפילות ולחשים.

אתמול, וביום שלישי שעבר, כך לפי הדיווח, הגיעה האישה עם בעלה למניין "שחרית" בבית הכנסת "יביע אומר" בעיר, שם נערכה תפילה מיוחדת עם שופרות ושמות מלאכים, על-ידי הרב ועשרה אנשים שכונו "המייחדים".

אחד האנשים שהשתתף בתפילה מספר ל"ישראל היום" כי "זה מחזה קשה. האישה יושבת ומתוכה בוקע קול של גבר". לדבריו, "הרב דיבר אתו והצליח להבין מי הרוח. הוא רצח מישהו לפני 70 שנה, ומחפש מחילה".

"היא מכירה את זהות הנפטר ומצאה את הקבר שלו. אי אפשר להגיד שזו שטות. ניסינו במשך הרבה זמן להוציא את הרוח, איימנו שנעביר אותו לגיהנום", הוא מספר, "ניסו להוציא את הרוח דרך הבוהן ופתאום הבוהן התנפחה, רואים איך הרוח עולה לגרון וכל הגוף מתנפח, כמו בלון שזז בגוף".

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (55%)

לא (45%)

הצטרפו עכשיו לקבוצת העידכונים של כיכר השבת

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

41
מזעזע ביותר ומפחיד מאוד . שיילכו לרב בצרי לא ?
יצחק
40
הרי זה עדיף מדיבוק יעויין בספרו של הרב פתייה
יוסי
39
למה להתענות? מסכנה!!
מישהי
הוי מתחמם כנגד אורן של חכמים, והוי זהיר בגחלתן שלא תכווה, שנשיכתן נשיכת שועל, ועקיצתן עקיצת עקרב, ולחישתן לחישת שרף, וכל דבריהם כגחלי אש ראה הוזהרת
יצחק
והוא לא מצליח להיפטר ממנו. דיבוקים אפשר להוציא אך ורק בבתי חולים פסיכיאטרים. להם יש את הציוד המתאים לכך.
חיים
שעקיצתם עקיצת עקרב ונשיכתם נשיכת... לא זוכרת מה... אבל תיזהר לך מלדבר על רבנים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
עידית
הרב בצרי צדיק ותלמיד חכם גדול!
יהודיה
דיבוק זה נשמה או רוח שעשתה עבירות בעולם וירדה למטה כדי לתקן את מה שעשתה וכדי לתקן זאת הגיעה לעולם ויש מזיקם שמחכים לה בחוץ ואת התיקון לנשמה הזאת יכול לעשות רב ולא רופא אז הבנת טיפש דבריך לא הגיונים
עובדיה יוסף
תזהר ככה לכתוב על הרב בצרי הרב הוא אדם צדיק וישר
תזהר ככה לכתוב
צורכי עמך מרובים
דודפריז
38
תפילות שופרות ומלאכים הרבה יותר יעיל ואנושי מתרופות פסיכיאטריות ומכות חשמל (לפעמים מרגיש שהפסיכיאטרים הם החולים האמיתיים שהם מתנהגים ככה) גילוי נאות אני חילונית גמורה בריאה בנפשי פשוט שונאת את מוסד הפסיכים. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מיכל
37
תגידו, לא נמאס לכם? או שזה מגמתי? לנו - התושבים השפויים [שמנסי להשאר כאלו עם כאלו סיפורים...] זה נמאס מזמן! רק שבוע שעבר נפטר הילד המסכן מ"ההתעללות" ושוב מצאו איך לשרבב את אלעד. פליז גברת דיבוק, תסעי לראש העין או לבני ברק. תודה מראש!
אלעדית
אתה טיפש מטופש
רבן של ישראל
תרגעי "אלעדית"......
א
36
צריך רב משטרה להוציא אותו משם
בבא במבה
35
שאין היום דיבוקים!!!! אז למה אנחנו צריכים להאמין?!
תחשבו קצת!
34
למה כל הסיפורים האלה בימינו קורים רק אצל אחינו הספרדים? נקווה שלא תחזור בה בהשפעת עיתון מפורסם ותעשה את הרב הידוע??? לצנינים. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
David
33
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
זוהר
32
הוא לא מוכן לצאת אלא אם כן יבטיחו לו להוריד את הכתבה המצחיקה עוד היום
חני

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות חרדים: