דלג לתוכן הראשי

תקף את ארוסתו כי "לא הקפידה על שמירת מצוות"

בן 31 נעצר לאחר שנתפס מכה את ארוסתו, עמה התארס לאחרונה, בדירה בתל אביב, זאת לאחר עימות שפרץ בין השניים כשלטענתו היא לא מקפידה בענייני שמירת מצוות ודת (חדשות)

אילוסטרציה (צילום: שאטרסטוק)

גבר בן 31 נעצר אתמול (שלישי) סמוך לחצות לאחר שנתפס מכה את ארוסתו, עמה התארס לאחרונה, בדירה בתל אביב, לטענתו משום שלא הקפידה על שמירת מצוות.

שוטרים שהוזעקו לדירה במרכז העיר תל אביב על ידי עוברי אורח ששמעו צעקות לעזרה, שמעו אישה צועקת "הוא הורג אותי", פרצו את הדלת ונכנסו לדירה שם הם מצאו את האישה חבולה ומוטלת על הרצפה כשבסמוך אליה זכוכיות מנופצות.

הוויכוח בן השניים, כך התברר, החל לאחר שהבחור חשב שארוסתו אינה מקפידה הקפדה יתירה בענייני שמירת מצוות ודת ומשום כך כלא אותה בדירה ותקף אותה באלימות תוך שימוש באגרופים, ניפוץ כוס זכוכית וגרירתה בכל הדירה.

החשוד בתקיפה נעצר במקום והיא פונתה לקבלת טיפול רפואי בבית החולים כשמצבה מוגדר קל.

מפקד המרחב תת ניצב יהודה דהן הורה לקצין האלמ"ב בתחנת לב תל אביב להשתמש בכל האמצעים העומדים לרשותו על מנת לסיים במהירות את החקירה ולהגיש כתב אישום כנגד החשוד.

בדבריו הוסיף כי המשטרה תנהג באפס סובלנות כלפי אלימות מכל סוג ומי שינהג באלימות כנגד נשים ימצא עצמו מאחורי סורג ובריח.

67 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

37
(הכל בסרקיזם, כן? שלא ישפדו אותי....)
אנני
36
טפשי להגיב על כל פרא אדם. אבל כיון שיש בין התגובות כאלו המנסות באמת לייחס לבעל סמכות כל שהיא לשבור בקבוקים על ראש האשה לשם "שמירת מצוות" כביכול, כדאי לספר את הסיפור הבא, אולי מישהו ילמד לקח איך להתייחס באמת ל"שמירת מצוות" של האשה, ובכלל של אחרים. כשמרן הרב שטיינמן שליט"א ישב שבעה על אשתו, ביקש מבניו
סתם יהודי
35
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
חן

תוכן שאסור לפספס:

אולי גם יעניין אותך:

עוד בבארץ: