מה אוכלים היום?

מתכון לפילה אמנון אפוי עם פלפלונים בכל מיני צבעים

פשוט, טעים וקיצי: מתכון לפילה אמנון אפוי עם פלפלונים בכל מיני צבעים - מנה פיקנטית וקלה להכנה שכיף לפנק בה את המשפחה בימים חמים (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
פילה אמנון אפוי עם פלפלונים בכל מיני צבעים (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 6 פילטים של דג אמנון
  • 15-20 פלפלונים קטנים בכל מיני צבעים
  • 1 ראש שום שלם מפורק לשיניים בקליפתן
  • 1/4 כוס יין לבן
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 1 כף מלח גס

אופן הכנת פילה דג ופלפלונים בתנור:

רגע לפני: מתכון לפילה אמנון אפוי עם פלפלונים בכל מיני צבעים - מנה פיקנטית וקלה להכנה שכיף לפנק בה את המשפחה בימים חמים.

• מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות.

• מסדרים את נתחי הדג בתבנית חסינת אש, ומפזרים מעל את שיני השום בקליפתן, ואת הפלפלונים בשלמותם.

• יוצקים מעל את שמן הזית והיין, ומתבלים במלח.

• מכניסים לאפייה למשך 20 דקות. יש להיזהר ולא לאפות את הדג יותר מחצי שעה. אפייה ממושכת תייבש את הדג מבפנים ותכחיד את טעמו.

• מגישים חם.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר