זה לא דונאטס, זה דגני בוקר מצופים - מותק, הדונאטס התכווצו: מתכון חובה לחופש
זה לא דונאטס, זה דגני בוקר מצופים (צילום: Public Lives, Secret Recipes)
  • זמן הכנה30 דקות
  • רמת קושיקל
  • פרווה
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 1/2 1 כוסות דגני בוקר עגולים עם חור באמצע
  • 1/4 1 כוסות אבקת סוכר
  • 1/4 כוס סוכר
  • אבקת קינמון
  • 1/2 2 כפיות מים
  • 3 כפות מיץ לימון
  • מגוון צבעי מאכל - לבחירתכם
  • סוכריות צבעונית

אופן הכנת דגני בוקר מצופים:

אאא

רגע לפני: דגני בוקר עם שלושה ציפויים מדליקים בצורת דונאטס (הסופגנייה האמריקאית, רק בלי כל הקלוריות) מהבלוג Public Lives, Secret Recipes. שעת יצירה מהנה שתעסיק את הילדים ותציף אתכם נוסטלגיה מתוקה.

ציוד נדרש: שקיות ניילון, נייר אפייה, קיסמים

1. בשקית ניילון, מערבבים 1/4 כוס אבקת סוכר עם 1/2 כוס דגנים. מנערים היטב עד שכל הדגנים מצופים. נעצו קיסם במרכז הדגנים, במקרה שאבקת הסוכר אטמה את החור.

2. ממלאים רבע כוס בסוכר, מכסים את הסוכר בשכבת קינמון, ומערבבים היטב. בשקית ניילון, מערבבים את הסוכר והקינמון יחד עם 1/2 כוס דגנים ו-1/2 2 כפיות מים, עד שכל הדגנים מצופים.

3. עובדים מהר לפני שהציפוי יתקשה: בקערה, מערבבים לתערובת אחידה 1 כוס סוכר עם טיפת צבע מאכל (נניח חום, שיראה כמו שוקולד - אבל היו יצירתיים) ומיץ הלימון. טובלים צד אחד של הדגנים בציפוי הצבעוני, ומניחים על נייר אפייה. מפזרים מעל סוכריות צבעוניות, ונותנים לציפוי להתקשות.

יש לכם רעיונות לציפויים נוספים? שתפו אותנו בתגובות!

בתאבון!
בתאבון!