מתכון לסלט אבטיח עגבניות עם גבינת פטה

כל מה שטוב בקיץ בקערה אחת: סלט מלוח ומתוק, עם רמז חומציות. למתכון הזה בחרו בעגבניות הכי טובות שתוכלו למצוא, אבטיח קר וגבינה איכותית כדי למקסם את ההנאה מהסלט (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
אבטיח עגבניות עם גבינת פטה - הסלט הכי מיוחד של הקיץ (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 4-6 עגבניות גדולות ובשלות או סלסלת עגבניות שרי
  • אבטיח בינוני ללא גרעינים
  • 1 כפית מלח
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2 כפות חומץ בן יין
  • 1 כוס גבינת פטה מפוררת
  • מלח ופלפל שחור טחון טרי
  • עלי רוקט
  • לקישוט: אגוזי מלח קצוצים ו/או שומשום שחור ולבן

אופן הכנת סלט אבטיח ועגבניות:

רגע לפני: כל מה שטוב בקיץ בקערה אחת: סלט מלוח ומתוק, עם רמז חומציות. למתכון הזה בחרו בעגבניות הכי טובות שתוכלו למצוא, אבטיח קר וגבינה איכותית כדי למקסם את ההנאה מהסלט.

• קוצצים את העגבניות לקוביות או חוצים לשניים את עגבניות השרי ומעבירים לקערה.

• חותכים לקוביות בגודל 1 סנטימטר מרובע ומוסיפים לקערה.

• מתבלים את האבטיח והעגבניות בכפית מלח, ומשהים בצד למשך 5-10 דקות.

הכנת הרוטב: מערבבים יחד את החומץ ושמן הזית, ומתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.

• מוספים את גבינת הפטה המפוררת ועלי הרוקט לקערה, יוצקים מעל את הרוטב, מפזרים אגוזי מלך קצוצים וחופן שומשום לבן ושחור ומגישים מיד.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר