Home Made

מתכון לממרח פסטו, ממרח זיתים וממרח עגבניות מיובשות

עושים סוף לסנדוויצ'ים משעממים: הנה 3 ממרחים מנצחים שתמיד כיף לשמור במקרר, ולשלוף כשרוצים. מה יש לנו כאן? מתכון לממרח פסטו, מתכון לממרח זיתים ומתכון לממרח עגבניות מיובשות שהכי טעימים כשהם תוצרת בית (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
ממרח פסטו (צילום: shutterstock)

רגע לפני: עושים סוף לסנדוויצ'ים משעממים: הנה 3 ממרחים מנצחים שתמיד כיף לשמור במקרר, ולשלוף כשרוצים. מה יש לנו כאן? מתכון לממרח פסטו, מתכון לממרח זיתים ומתכון לממרח עגבניות מיובשות שהכי טעימים כשהם תוצרת בית.

ממרח פסטו

2 צרורות בזיליקום טרי

חופן צנוברים

מיץ מלימון אחד סחוט

3 שיני שום

1 כוס שמן זית

מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

• מפרידים את העלים מהגבעולים (וכך מונעים מרירות), מניחים את העלים במעבד מזון עם הלהב.

• מוסיפים את השום, הלימון, הצנוברים והמלח, וטוחנים לתערובת אחידה. תוך כדי מזלפים את שמן הזית, עד לקבלת מרקם ממרחי.

• שומרים במקרר בצנצנות מעוקרות או מחלקים למנות ומקפיאים.

ממרח זיתים

1 פחית שימורים של זיתים ירוקים מגולענים

2 כפות מיונז

2 שיני שום

1/2 כפית צ׳ילי גרוס

1/2 צרור כוסברה - רק העלים

אופן ההכנה:

• טוחנים יחד את כל המרכיבים במעבד מזון, ושומרים בקופסא אטומה במקרר.

ממרח זיתים (צילום: shutterstock)

ממרח עגבניות מיובשות

1 כוס עגבניות מיובשות

חופן אגוזי מלך

6 כפות שמן זית

3 שיני שום

מלח

אופן ההכנה:

• טוחנים במעבד מזון את העגבניות, השמן, השום והמלח.

• מוסיפים את האגוזים ושוב טוחנים (ניתן להוסיף כף רסק עגבניות תוך כדי טחינה).

• שומרים בקופסא אטומה במקרר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר