מה אוכלים היום?

מתכון לפרנץ' טוסט - ככה מחסלים שאריות בסטייל

אם הלחם בבית מתחיל להתיישן ואתם לא מצליחים להיפטר ממנו, או שסתם בא לכם לחטוף ארוחה מהירה - זו התשובה. מתכון לפרנץ' טוסט מתקתק. אפשר להכין כמות גדולה מראש, להקפיא ולחמם בתנור כשרוצים (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
פרנץ' טוסט (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 8 פרוסות לחם / חלה
  • 1/3 כוס קמח
  • 1/3 כוס סוכר
  • 1/8 כפית קינמון
  • 1/4 כפית מלח
  • 4 ביצים
  • 2/3 כוס חלב
  • 1/2 כפית תמצית וניל
  • 2 כפיות שמן קנולה
  • לקישווט: חמאה, סירופ מייפל, אבקת סוכר

אופן הכנת פרנץ' טוסט:

רגע לפני: אם הלחם בבית מתחיל להתיישן ואתם לא מצליחים להיפטר ממנו, או שסתם בא לכם לחטוף ארוחה מהירה - זו התשובה. מתכון לפרנץ' טוסט מתקתק. אפשר להכין כמות גדולה מראש, להקפיא ולחמם בתנור כשרוצים.

• בקערה גדולה, מערבבים את הקמח (לאחר ניפוי), הסוכר, הקינמון והמלח.

• בקערה קטנה טורפים היטב את הביצים.

• בהדרגה, מוסיפים את החלב לקערת החומרים היבשים תוך ערבוב נמרץ, אחריו את הביצים ואת תמצית הווניל. מערבבים הכל לבלילה אחידה וחלקה. אם נוצרים גושים, ניתן להיעזר במוט-בלנדר.

• מחממים מחבת פסים לחום בינוני-גבוה, מוסיפים את השמן ודואגים שיתפשט על כל המחבת.

• משרים את פרוסות הלחם בבלילה, 30 שניות לכל צד, ומעבירים למחבת.

• מטגנים במשך דקה וחצי-2 דקות או עד להזהבה, ומוציאים לנייר סופג.

• בוזקים מעל אבקת סוכר ומגישים חם לצד חמאה. לחלופין, ניתן לחתוך את הפרוסות לרצועות ולהגיש עם סירופ מייפל לטבילה.

איך אתם אוהבים את הפרנץ' טוסט שלכם?

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר