מתכון לבטטות מתקתקות צלויות שגונבות את ההצגה

תוספת יפהפייה לשולחן החג, שעונה על כל דרישות הקונספט: לא מכבידה, מתאימה ליד כל עיקרית, מרשימה, פשוטה להכנה ובעיקר - מתוקה. מתכון לבטטות מתקתקות צלויות שגונבות את ההצגה (מתכוני חג, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
בטטות מתקתקות צלויות שגונבות את ההצגה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 6 בטטות בינוניות
  • שמן זית לזילוף / 30 גרם מחמאה
  • 3 כפות דבש
  • 1/2 כף קינמון
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס

אופן הכנת בטטות צלויות:

1. מחממים את התנור ל-200 מעלות.

2. עוטפים כל בטטה בנייר כסף, מניחים בתבנית ומכניסים לאפייה למשך 40 דקות, עד שהבטטות רכות.

3. פותחים את נייר הכסף, וחוצים לאורך כל בטטה בעזרת סכין חדה.

4. מעל לכל חצי בטטה, מזלפים שמן זית או מניחים 3 קוביות מחמאה, מוסיפים מעט דבש ומתבלים בקינמון, מלח ופלפל שחור. מגישים חם, ומוסיפים כף תערובת עלים ירוקים קצוצים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר