מה אוכלים היום?

מתכון לתבשיל אורז ובורגול עם פטריות ואפונה

מה אוכלים היום? הנה תוספת נהדרת שהיא בעצם ארוחה שלמה בסיר אחד - מושלם ליום ראשון: מתכון לתבשיל אורז ובורגול עם פטריות ואפונה מתובלים בעדינות. אפשר להגיש לצד עוף, שניצל צמחי וכמנה עיקרית (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
תבשיל אורז ובורגול עם פטריות ואפונה - תוספת שהיא ארוחה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כוס אורז
  • 1 כוס בורגול מושרה
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כוס אפונה מופשרת
  • 2 בצל סגול
  • 2 בצל לבן
  • 6 פטריות טריות
  • 1/2 כפית גרגירי כוסברה
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן הכנת תבשיל אורז ובורגול:

• משרים את הבורגול בכלי מלא מי ברז למשך 20 דקות, ומסננים היטב.

• מקלפים ופורסים את הבצלים לחצאי טבעות.

• פורסים את הפטריות לפרוסות.

• מחממים את השמן בסיר רחב, ומטגנים את הבצל עד להזהבה.

• מוסיפים את הפטריות לסיר, ומקפיצים יחד במשך 4 דקות, תוך ערבוב מתמיד.

• מוסיפים לסיר את האורז והבורגול, ומערבבים קלות בכף עץ.

• מתבלים בגרגרי כוסברה, מלח ופלפל שחור לפי הטעם, ומערבבים.

• מוסיפים את האפונה ו-1/2 1 כוסות מים רותחים.

• מכסים את הסיר ומבשלים במשך 15 דקות.

עם מה בחרתם להגיש את התבשיל?

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר