לכבוד שבת

מתכון למאפה בצק עלים ואפרסקים אישי לקינוח

למה אנחנו אוהבים את הטארט הזה? כי אין לו דרישות נוקשות והמרכיבים שלו זמינים ולא יומרניים. התוצאה: קינוח אישי יפה ומרשים שלא באמת התאמצתם לעבוד עליו. מתכון למאפה בצק עלים ואפרסקים אישי (מתכונים לשבת, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
מאפה בצק עלים ואפרסקים אישי לקינוח (צילום: shutterstock)
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 15 ריבועי בצק עלים בגודל שווה
  • 7 אפרסקים
  • 5 כפות סוכר
  • 1 כוס שקדים מולבנים טחונים
  • 1 חלמון
  • 50 גרם מרגרינה
  • 1 כף תמצית וניל איכותית

אופן הכנת טארט אפרסקים:

רגע לפני: למה אנחנו אוהבים את הטארט הזה? כי אין לו דרישות נוקשות והמרכיבים שלו זמינים ולא יומרניים. התוצאה: קינוח אישי יפה ומרשים שלא באמת התאמצתם לעבוד עליו. מתכון למאפה בצק עלים ואפרסקים אישי.

• מפשירים את בצק העלים, וחותכים 15 ריבועים בגודל 7X7 ס"מ.

• מחממים את התנור ל-200 מעלות, ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

• פורסים את האפרסקים לחצאי עיגולים דקים.

• ממיסים את המרגרינה, ומערבבים בקערה יחד עם השקדים הטחונים, החלמון, הסוכר ותמצית הווניל, עד לקבלת קרם אחיד.

• מעבירים את ריבועי הבצק לתבנית, מורחים על כל ריבוע מקרם השקדים, ומעל מסדרים בצורה נאה מספר פרוסות אפרסקים.

• אופים במשך 12-15 דקות, עד שהבצק מזהיב.

• מגישים בטמפרטורת החדר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר