JEW2 בקליפ: ביצוע מרענן לניגון הצמח צדק

חברי להקת האלקטרו JEW2, הרכב מוסיקה יהודית אלקטרונית של נתי שיש, אבירם שוקרון ושי ברק, משחררים ביצוע חדש ומרענן לניגון הצמח צדק (חב"דסקר ניגון) המוכר והוותיק • צפו בקליפ החדש מהופעה חיה של הלהקה: (מוזיקה)

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

13
נו נו
חגי
12
יוו זה ממש כיף לשמוע את זה וזה שיא משמח ומרומם ופירגון פה לא יזיק
אוריה
11
מתי הוא עשה הסבת מקצוע לזמרות ? דחוף ! (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יהודי טוב
10
הרמה של המוזיקה הגיעה לשפל חדש . ולכל הכותבים שאוהבים את הסגנון שיערב לכם . אבל בושות לאנושות !!! (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יהודי טוב
9
זה נחמד ומרגש שגם לא דתיים שרים ומנגנים מוזיקה חסידית אהבתי ת׳רעיון. בתור מפיק אהבתי את המוזיקה אבל הם יכלו לתת יותר בסאונד. כל הכבוד תמשיכו ככה !!! (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מפיק מוזיקה אלקטרוני
8
אבל כל הטראנסים האלה שנכנסו לעולם המערבי מהכושים באמריקה הם ממש לא שייכים ליהודים. אני שונאת לראות אנשים לא מקוריים. די לחקות את העולם הגויי בכל דבר. היהדות שלנו יפה מספיק בשביל לא להכניס תרבויות של עמים אחרים.
נעמי
7
אין עליכם !!!!
ישראל חתיה
6
השקעה מטורפת!!!!! (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
ספיר
5
שזה נראה כמו מועדון אבל המנגינה זוועה כמו המקורי מתי תקלטו שאין כמו מוזיקה לועזית
הההגבר
אוהבת
נחמי
4
אהבתי רק שאני מבינה במוזיקה והם יכלו יותר....
ציפי
3
גרוע......איזה קליפ בכלל.....זה סרטו של הופעה
אוא
2
הרסו את כל הטוהר בניגון והכיסופים שלו... העיקר חסר מן הספר (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
וולף
1
כנ"ל באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
ישראל

אולי גם יעניין אותך:

עוד בסינגלים וקליפים: