לכבוד שבת

קרם טופי - הקינוח שטעים יותר להכין פרווה

הוספנו לקרם הטופי המפורסם מרכיב מפתיע, החלפנו את השמנת המתוקה בקצפת צמחית, והרי המסקנות: בפרווה הקרם יוצא אפילו מוצלח יותר. מתכון לקינוח קרם טופי בטעם מתוק-מריר עשיר. מגישים עם פירות טריים, גלידת וניל או ריבועי בראוניז וסגרתם את פינת הקינוח לשבת (מתכונים לשבת, אוכל)

זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1/2 1 כוסות סוכר חום (300 גרם)
  • 3 כוסות קצפת צמחית (או שמנת מתוקה)
  • 1 כוס בירה לבנה
  • 1/2 1 כפיות תמצית וניל
  • 1/8 כפית מלח

אופן הכנת קרם טופי פרווה:

1. בסיר בינוני, מערבבים יחד את הסוכר, השמנת והבירה ומביאים לרתיחה.

2. מבשלים תוך ערבוב לעתים קרובות, עד שהנוזל מצטמצם ומסמיך. מסירים מהאש, מוסיפים את תמצית הווניל והמלח ומערבבים.

3. מגישים חם עם פירות טריים חתוכים, גלידת וניל או ריבועי בראוניז. ניתן לאחסן בכלי אטום, לשמור במקרר ולחמם לפני ההגשה.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

עוד בקינוחים: