מה אוכלים היום?

מתכון למרק עגבניות בקערת לחם וגבינה נוטפת

ללא ספק, זו הדרך הכי טעימה ומושחתת להגיש מרק: מתכון למרק עגבניות בקערת לחם וגבינה נוטפת, במקום שתנסו לנחש איך כל זה קורה כדאי שפשוט תצפו במדריך הווידאו שמראה שלב אחרי שלב איך עושים את הדבר המדהים הזה (מתכונים אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • מרק עגבניות (מתכון בהמשך)
  • גבינה צהובה
  • חמאה רכה
  • לחמניות גדולות ויציבות - בהתאם למספר הסועדים

אופן הכנת מרק בקערת לחם:

רגע לפני: מתכון גמיש בהחלט למנת מרק עסיסית שאפשר להכין עם לחמנייה אחת ומרק עגבניות אינסטנט או להשקיע ולפנק גם את השאר עם לחמנייה גדולה לכל אחד ומרק עגבניות תוצרת בית - זה כל כך לא מסובך!

>> מתכון להכנת מרק עגבניות

צפו בהכנה שלב אחר שלב:

1. מכינים את מרק העגבניות.

2. מסירים את החלק העליון של הלחמנייה, ובעזרת סכין חדה מרוקנים את פנים הלחמנייה בשלמותו, גורפים החוצה עם כף ושומרים בצד. נזהרים להשאיר מספיק שוליים כדי שהמרק לא ירכך את הלחמנייה מהר מדי.

3. מחממים את התנור ל-190 מעלות.

4. מניחים מעט חמאה בקצה הסכין, ומצפים את החלק הפנימי של הלחמנייה. מרפדים את תוך הלחמנייה ב3-4 פרוסות גבינה צהובה, ואופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה.

5. חוצים לשניים את פנים-הלחמנייה שהוצאנו קודם, מורחים חמאה על החצאים - מכל צד, מניחים על חצי אחד 1-2 פרוסות גבינה צהובה וסוגרים עם החצי השני, כמו כריך. מחממים מעט חמאה במחבת על אש בינונית, ומטגנים את הכריך, עד שהגבינה נמסה ושני הצדדים משחימים.

אופן ההגשה: מוציאים את קערת הלחם מהתנור, יוצקים לתוכה את המרק ומגישים חם עם כריך הגבינה המטוגן.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר