בריא יותר

מתכון לפנקייק שיבולת שועל עם שוקולד צ'יפס ופירות

מה עושים שרוצים לפתוח את היום עם משהו מתוק ועסיסי, אבל הדיאטה די קשוחה? מכינים את הדבר הנהדר הבא: מתכון לפנקייק שיבולת שועל עם שוקולד צ'יפס ופירות. זה ארוחת בוקר? זה קינוח? תכל'ס, זה באמת לא משנה - זה טעים! (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 1/2 כוס שיבולת שועל (40 גרם)
  • 1/2 כפית אבקת אפייה
  • 1/4 כפית קינמון טחון
  • 1/4 כפית תמצית וניל
  • 1 בננה בשלה
  • 1/4 כוס חלב (60 מ"ל)
  • 2 תמרים מגולענים
  • 2-3 כפות שבבי שוקולד צ'יפס או שוקולד מריר קצוץ
  • שמן צמחי לטיגון
  • להגשה: שוקולד מריר מומס או סירופ מייפל

אופן ההכנה:

רגע לפני: לגרסת הפרווה, ניתן להחליף את החלב בחלב שקדים, חלב סויה, חלב קוקוס או כל תחליף מועדף אחר.

מיועד לסועד אחד

1. מקלפים וחוצים לשניים את הבננה. וטוחנים במעבד מזון או עם מקל בלנדר יחד עם שאר החומרים חוץ מהשוקולד-צ'יפס, עד לקבלת בלילה במרקם גס.

2. מערבבים את השוקולד לתוך הבלילה, עד לאיחוד.

3. מחממים במחבת שמן לטיגון, מורידים כף גדושה מהבלילה למחבת, ובעזרת גב הכף יוצרים פנקייק עגול. מטגנים את הפנקייקים לעד הזהבה קלה משני הצדדים ומוציאים לנייר סופג.

4. מגישים עם שוקולד מומס או סירופ מייפל.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר