מה אוכלים היום?

מתכון לטבעות בצל ממולאות בסלט אבוקדו - גוואקמולי

נתחיל מהסוף: כדאי שתדעו, לא תפסיקו לנשנש את זה. מתכון לטבעות בצל ממולאות בסלט אבוקדו - גוואקמולי. זה אולי נשמע מוזר, אבל יש במנה הזו את כל הדברים הטובים, ואין שום דרך להרוס אותה. מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 אבוקדו בשלים
  • 1 ליים או לימון קטן
  • 1 עגבניה
  • 1/4 כוס כוסברה קצוצה
  • 2 שיני שום
  • 1 כפית מלח
  • 1/2 כפית אבקת צ'ילי
  • 2 בצלים קטנים-בינוניים
  • קמח
  • 2 ביצים
  • 2 כוסות פירורי לחם
  • שמן לטיגון

אופן ההכנה:

1. בקערת ערבוב בינונית, מועכים את האבוקדו למחית וסוחטים מעל את הליים/לימון.

2. קוצצים את העגבניה לקוביות ומסננים כמה שאפשר מנוזלים, כותשים את השום ומוסיפים לקערת האבוקדו יחד עם הכוסברה, המלח, ואבקת הצ'ילי ומערבבים.

3. חותכים את הבצלים לפרוסות בעובי 1 ס"מ, ומפרידים בזהירות את השכבות לטבעות בודדות.

4. מרפדים תבנית בנייר אפייה, מסדרים מעל את טבעות הבצל וממלאים כל אחת בסלט האבוקדו. מעבירים למקפיא למשך שעה.

5. מחלקים את הקמח, הביצים ופירורי הלחם ל-3 צלחות נפרדות, וטורפים את הביצים.

טובלים כל טבעת בצל ממולאת בקמח, ואז בביצים ולבסוף בפירורי הלחם.

6. מרתיחים שמן לטיגון חצי עמוק בסיר גדול, ומטגנים את טבעות הבצל בקבוצות קטנות, עד להשחמה יפה מכל הצדדים. מוציאים לנייר סופג.

7. מתבלים את טבעות הבצל הממולאות במלח ומיץ לימון ומגישים עם שמנת חמוצה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר