מה אוכלים היום?

מתכון לסלט אבוקדו ועגבניות מרענן

כתוספת לכל מנה עיקרית או כארוחה בפני עצמו, אתם עומדים להתמכר: מתכון לסלט אבוקדו ועגבניות מרענן, בלי רטבים מסובכים ועם רכיבים פשוטים וזמינים שמשתלבים יחד לתערובת ירקות ססגונית וטעימה (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 אבוקדו
  • 2 עגבניות גדולות
  • 1 בצל סגול קטן
  • 2 כפות כוסברה קצוצה
  • 2 לימונים
  • שמן זית
  • מלח

אופן הכנת סלט אבוקדו:

1. חותכים את העגבניות לקוביות גדולות.

2. מקלפים וחותכים את האבוקדו לקוביות גדולות.

3. פורסים דק את הבצל הסגול.

4. מעבירים את כל הירקות לקערת הגשה גדולה, סוחטים מעל את שני הלימונים, מזלפים מעט שמן זית ומתבלים במלח לפי הטעם. מערבבים בעדינות, טועמים ומשפרים תיבול אם צריך.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר