קורע: הנהג שהתעצבן וחטף מיד מהרכב שלו

נהג מרצדס עצר משום מה באמצע הכביש, מה שגרם לנהג שאחריו לצפור בזעם. נהג המרצדס עצר ויצא לכיוונו של הנהג הצופר. מה שקרה מיד לאחר מכן גרם גם לנו להיקרע מצחוק. צפו (רכב, בעולם)

נהג ג'יפ מרצדס בארה"ב נסע לו בכביש ונכנס לצומת, שם היה נתיב האצה פנוי. מסיבה שלא ממש ברורה הוא עצר את רכבו כמעט לחלוטין, מה שעורר את זעמו של נהג הרכב שנסע מאחוריו וגרר צפירה ארוכה וכועסת מצידו.

נהג המרצדס המשיך עוד מספר מטרים, אך אז חטף עצבים, עצר את רכבו ויצא החוצה בכדי להתעמת עם הנהג הצופר. מה שקרה מיד לאחר מכן היה קומדיה של טעויות מצידו.

זה החל בכך שהוא השאיר את הרכב בהילוך נסיעה ומשום מה חשב שהוא עצר את הרכב. אלא שאז הוא גילה שהרכב מידרדר וממשיך לנסוע. או אז הוא נכנס לרכב חזרה בשביל לעוצרו, אך במקום ללחוץ על דוושת הברקס הוא לחץ על הגז, מה שגרם לדלת הנהג להכנס בראשו, שעדיין היה מחוץ לרכב.

הנהג ניסה לעצור את הרכב שוב אך המשיך ללחוץ על דוושת הגז בטעות, מה שגרם להאצה ולכמעט תאונה עם רכב שהגיע מהכיוון השני.

את הצחוק של הנהג הצופר אנחנו לא מצליחים להוציא מהראש.

האם הכתבה עניינה אותך?

כן (100%)

לא (0%)

תוכן שאסור לפספס:

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

9
רוב הבעיות בעולם נובעות מגאווה מופרזת (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יוסף חיים
8
כת ליצנים אינם רואים פני השכינה...
יש לציין
7
לא התנהגות של יהודי . צפירה , וצחוק של חסר תרבות מינימלית ועוד אתם מפרגנים
איש
6
הנהג המרצדס נתן זכות קדימה (בעקבות תמרור משולש) לרכב משמאל..והנהג הצופר לא אחראי פעל שלא כהוגן במצב הזה ויכול היה לגרום לתאונה
לתת זכות קדימה
5
ברכבי w vכבר יש פטנט שברגע שיצאתה מהרכב. הוא נבלם לבד ולא יזוז. מרצדס מוכרת שם (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
האזרח
4
לא להגזים מה כל כך מצחיק???? (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
דבורה
3
דפוק צריך ריטלין כזה דבר לא קורה בישראל (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
חתיך
2
הנהג השני קיבל מכה בראש.. בסדר.. אבל מה מצחיק בזה?????????? איש מפגר...
יהודי
1
מהקטע עצמו
משה

אולי גם יעניין אותך:

עוד בחדשות תחבורה: