מתכון לרוטב אבוקדו שמתאים לסלט, פסטה, דגים ועוף

אבוקדו. הפרי הגמיש כל כך, יכול לשמש כבסיס לאינסוף מנות במטבח - לסלטים, לשייקים, לממרחים ואפילו כתחליף טבעוני לחמאה בעוגות. אז מה הפעם? הנה מתכון לרוטב אבוקדו עסיסי שאפשר לזלף על כל דבר. כמעט (מתכונים, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
רוטב אבוקדו (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 אבוקדו גדול ובשל
  • צרור כוסברה
  • 3 שיני שום
  • 3 כפות זמן זית
  • 1 לימון סחוט היטב
  • 2 כפות מיונז
  • 1 כף מים
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן הכנת רוטב אבוקדו:

1. חוצים לשניים את האבוקדו, ובעזרת כף מעבירים את תכולת הפרי לקערת מעבד מזון עם להב פלדה.

2. מוסיפים את שאר הרכיבים למעבד המזון, וטוחנים עד לקבלת רוטב נוזלי.

3. שומרים במקרר בצנצנת זכוכית אטומה, עד שבוע.

מה עושים עם הרוטב? הכל! אוקיי, כמעט. הרוטב מתאים לתיבול סלטים חיים, כתחליף מעולה לרוטב העגבניות הנצחי לפסטה, לזילוף על מנות דג או עוף ובעיקר כממרח טעים בכריך.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר