מה אוכלים היום?

מתכון לטורטייה ספרדית עם תפוחי אדמה

זה חביתה? זה פשטידה? מה שבטוח, זה ממש לא הלאפה המקסיקנית הדקיקה: מתכון לטורטייה ספרדית עם תפוחי אדמה. מנה עסיסית וטעימה שתוך פחות משעה תסגור לכם את פינת ארוחת הערב (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
טורטייה ספרדית - ארוחת ערב קלילה ומהירה (צילום: shtterstock)
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 ק"ג תפוחי אדמה
  • 1 בצל
  • 1 שן שום
  • 6 ביצים
  • פפריקה - לפי הטעם
  • מלח ופלפל שחור
  • שמן לטיגון
  • להגשה: פטרוזיליה קצוצה

אופן הכנת טורטייה ספרדית:

1. מקלפים וחותכים את תפוחי האדמה לפרוסות דקות.

2. מטגנים את תפוחי האדמה בשמן עמוק, ומוציאים לנייר סופג לפני שהם משחימים.

3. מקלפים ופורסים דק את הבצל. מאדים עם מעט שמן עד לשקיפות, ומוסיפים את השום.

4. טורפים את הביצים בקערה, מתבלים בפפריקה, פלפל שחור ומלח, מוסיפים את הבצל המטוגן ותפוחי האדמה ומערבבים היטב.

5. משמנים קלות מחבת, מוסיפים את תערובת תפוחי האדמה ומבשלים במשך 4 דקות על אש בינונית, ומסירים מהאש.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר