מתכונים לפסח 2016

מתכון למיונז ביתי כשר לפסח

בפסח הכל סובב סביב הידורים. אז למה שלא תכינו לבד את המיונז? מתכון למיונז ביתי כשר לפסח שכל כך פשוט להכין אותו ולהרוויח קומבינציות קולינריות מגוונות נוספות בחג ש"איו מה לאכול בו" (מתכונים לפסח, אוכל)

מורן פינטו | כיכר השבת |
מיונז ביתי כשר לפסח (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 ביצים גדולות
  • 300 מ״ל שמן אגוזים או זית
  • 2 כפיות מלח
  • 2 כפות מיץ מלימון

אופן הכנת מיונז כשר לפסח:

1. במעבד מזון או בקערה עם מוט בלנדר את מעבדים יחד את הביצים, הלימון והמלח, באטיות הכי נמוכה.

2. בהדרגה, מוסיפים את השמן, ותוך כדי מגבירים מעט את הקצב, עד לקבלת קרם מיונז יציב ומגובש.

3. מעבירים לכלי אטום ושומרים במקרר.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר