אוזני המן עם 2 מילויים שונים ב-10 דקות - צפו: אוזני המן עם 2 מילויים שונים ב-10 דקות
אוזני המן עם 2 מילויים שונים ב-10 דקות (צילום: כיכר השבת)
  • זמן הכנה10 דקות
  • רמת קושיקל
  • חלבי
  • אהבתם? דרגו:
         
    (1-גרוע 5-מצוין)

מרכיבים:

  • 4 עיגולי מלאווח מופשרים, אך קרים
  • 1 ביצה להברשה
  • למילוי חלבי מלוח:
  • 1/2 כוס גבינה צהובה מגורדת
  • 1/2 כוס גבינת פרמזן מגורדת
  • 3 כפות זיתים מגולענים פרוסים
  • 1 כף פרג
  • למילוי פרווה מתוק:
  • 1/2 כוס טחינה גולמית
  • 5 כפות סילאן

אופן הכנת אוזני המן מהירים:

אאא

1. מפשירים את המלאווח, אך מוודאים שהם עדיין קרים. בצק פושר מדי יקשה על העבודה.

2. בעזרת רינג, קורצים 2 עיגולים שווים בכל מלאווח ומעבירים למשטח נקי.

3. הכנת מילוי הגבינות: בכלי מערבבים את הגבינות, הזיתים והפרג.

4. הכנת מילוי החלבה: מערבבים בכלי את הטחינה והסילאן, ויחד הם הופכים לחלבה ביתית מתוקה וטעימה.

אגב, זה השלב לגלות יצירתיות ולמלא את אוזני ההמן בכל שילוב אפשרי אחר שעולה על דעתכם!

רגע האיחוד: 

5. מניחים כף מהמלית במרכז כל עיגול בצק, וסוגרים את הקצוות למשולש.

6. מסדרים את אוזני ההמן בתבנית מרופדת בנייר אפייה, ואופים במשך 25 בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות, עד שאוזני ההמן מקבלות גוון זהוב יפה.