מה אוכלים היום?

מתכון לקציצות הודו ובטטה

שילוב מרכיבים מפתיע מצליח לייצר תוצאה טעימה במיוחד: מתכון לקציצות הודו ובטטה כשהכול, בעצם, תלוי באיזון הנכון. מנת פתיחה קטנה ומושלמת או ארוחה בפני עצמה עם סלט ירקות ליד - שאתם עומדים לאמץ (מתכונים, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 450 גרם הודו טחון
  • 2 כוסות מחית בטטה*
  • 1 בצל
  • 1 ביצה
  • 3 שיני שום
  • 1/2 כוס פטרוזיליה
  • 1/2 כוס פירורי לחם
  • 2 כפות סירופ מייפל
  • 1 כף רוטב חריף - לפיקנטיות (לא חובה)
  • מלח ופלפל שחור
  • שמן לטיגון

אופן הכנת קציצות הודו ובטטה:

*הכנת מחית בטטה: מבשלים 4 בטטות בסיר מלא מים + כף מלח, עד לריכוך, ומועכים לפירה.

1. קוצצים את הבצל, וכותשים את השום.

2. מערבבים בקערה גדולה את כל המרכיבים (מלבד, כמובן, השמן לטיגון), עד קבלת עיסה אחידה.

3. במחבת גדולה, מחממים מעט שמן על אש בינונית.

4. יוצרים כדורים מהעיסה, ומטגנים אותם במחבת, 5-6 בכל פעם, במשך 7 דקות, כך שישחימו היטב מכל הצדדים. מוציאים לנייר סופג, מוסיפים עוד קצת שמן ומטגנים את הקבוצה הבאה.

5. מגישים חם.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר