מתכונים לפסח 2016

מתכון לנקניקיות אפויות בציפוי קראנצ'י פריך - כשר לפסח

החיים שלכם עומדים להתחלק לשניים: לפני שהכרתם את המתכון לנקניקיות אפויות בציפוי קראנצ'י פריך ו, ובכן, אחרי. תשכחו מארוחות אנמיות או עמוסות בשר לעייפה. הנה תוספת מושלמת לפסח שיכולה להפוך בקלות לארוחה שלמה (מתכונים לפסח, אוכל)

כיכר אוכל | כיכר השבת |
נקניקיות בציפוי קראנצ'י. פסח מעולם לא היה טעים יותר (התמונה להמחשה בלבד (שאטרסטוק))
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • חבילת נקניקיות 'הוד לבן' כשרות לפסח
  • 5 כפות שמן זית
  • 1/2 כוס שקדים
  • 1/2 כוס אגוזי מלך
  • 1/2 כוס אגוזי פקאן
  • 2 כפיות שטוחות פפריקה מתוקה (לא חובה)
  • 1/2 כפית פלפל שחור
  • 1 כפית שטוחה מלח

אופן הכנת נקניקיות בציפוי קראנצ'י:

1. מחממים את התנור ל-200 מעלות, ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2. במעבד מזון או בקערה עם מוט בלנדר או פשוט ידנית - טוחנים את האגוזים והשקדים לפירורים עם מעט גושים קטנים. מעבירים לכלי שטוח, מתבלים בפלפל שחור, מלח ופפריקה מתוקה (לא חובה) ומערבבים היטב.

3. מברישים את הנקניקיות בשמן זית מכל הצדדים ומגלגלים בציפוי האגוזים והשקדים.

4. מסדרים את הנקניקיות המצופות בתבנית ואופים במשך 15-20 דקות, עד להשחמה יפה.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר