כשר לפסח

מתכון לתפוחי אדמה אקורדיון אפויים עם פסטרמה - כשר לפסח

לקחנו את האקורדיון הטעים הזה, הוספנו לו פסטרמה עסיסית וזה מה שיצא: מנת פתיחה או אירוח יפהפייה לחג הפסח. 10 דקות עבודה, 40 דקות בתנור. מתכון לתפוחי אדמה אקורדיון אפויים עם פסטרמה בין החריצים (מתכונים לפסח, אוכל)

תפוחי אדמה אקורדיון אפויים עם פסטרמה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 10 תפוחי אדמה קטנים
  • שמן זית
  • פסטרמה בדבש של 'הוד לבן' כשרה לפסח
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

למקפידים: ניתן לקלף את תפוחי האדמה.

1. מחממים את התנור ל-230 מעלות, ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2. שוטפים היטב את תפוחי האדמה, וחותכים כל 5 אחד מהם לפרוסות דקות, כמעט עד הסוף (ראו תמונה).

3. מסדרים בתבנית את תפוחי האדמה הפרוסים.

4. פורסים את הפסטרמה לריבועים בגודל 4X4 ס"מ, ומניחים 3 ריבועי פסטרמה בין כל חריץ בתפוחי האדמה.

5. מזלפים שמן זית על כל תפוח אדמה, מתבלים במלח ופלפל שחור.

6. אופים במשך 40 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים.

הכתבה הייתה מעניינת?

תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

טוען תגובות...
תוכן שאסור לפספס

עכשיו בכותרות
הנקראים ביותר
המדוברים ביותר